Een waardebepaling bij Brandsma geeft u duidelijkheid.

Geen officiële taxatie nodig, maar wilt u wel graag weten wat uw landelijk gelegen woning, woonboerderij met land of agrarische onderneming waard is? De waardebepaling van Brandsma agrarisch vastgoed geeft u duidelijkheid.

Wellicht overweegt u om te verkopen? Of wilt u inzicht krijgen in de huidige waarde van het geheel? Dan kan een waardebepaling van groot belang zijn. Zonder dat er een uitgebreid taxatierapport hoeft worden opgesteld. Een juiste waardebepaling zorgt ervoor dat u inzicht krijgt in de huidige waarde van uw woning of agrarische onderneming, om op basis hiervan een vervolg stap te maken. Dit geeft u een betere inschatting waar u financieel staat om wellicht een volgende stap te maken in de woningmarkt.

Meer dan een waardebepaling.

Wij beschikken over jarenlange ervaring en expertise in de markt en weten precies hoe we een realistische waardebepaling van uw woning of agrarische object kunnen maken.

Wij gebruiken diverse methoden om de waarde van het onroerend goed te bepalen, zoals een vergelijking met vergelijkbare objecten die recent zijn verkocht, een analyse van de huidige marktomstandigheden en een inspectie van de woning zelf. Hierdoor kunnen wij een accurate waardebepaling maken en u daarmee adviseren over de marktwaarde en een potentiële vraagprijs van uw woning.

Overgaan tot verkoop.

Naast dat u met een waardebepaling meer duidelijkheid heeft over uw financiële situatie, kan op basis van de waardebepaling ook een verkoopstrategie worden bepaald mocht u willen over gaan tot verkoop. Wij bieden u professioneel advies en ondersteuning tijdens het verkooptraject, om ervoor te zorgen dat uw woning snel en succesvol verkocht wordt. Wilt u weten wat Brandsma agrarisch vastgoed voor u kan betekenen als verkoopmakelaar? Neem dan contact op met het team van Brandsma of lees meer op onze pagina Brandsma als verkoopmakelaar.

Vraag een waardebepaling aan.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons, als u op zoek bent naar een waardevolle waardebepaling voor uw woning in Friesland. Wij helpen u graag verder. Laat uw gegevens achter op deze pagina of neem contact op via 0515 – 430 306 of info@brandsmavastgoed.nl.


    Heeft u een taxatierapport nodig?

    Vraagt de bank u om een taxatie voor bijvoorbeeld een herfinanciering of verduurzaming? Ook wanneer u een taxatierapport nodig heeft kunnen wij u helpen. Bekijk onze taxatie pagina en maakt een afspraak.