Boerderij stille verkoop.

Het wil voorkomen dat opdrachtgevers eerst hun agrarische onderneming of woonboerderij bij ons in de stille verkoop plaatsen. Verkopers willen de verkoop van hun woning niet altijd aan de grote klok hangen. In deze gevallen bieden wij stille verkoop aan als een van onze diensten. Zo kunnen wij specifiek zoekers benaderen voor onze stille verkoop. Is stille verkoop iets voor u? Of bent u juist nieuwsgierig naar ons stille aanbod? Neem dan contact op met ons zodat wij u kunnen adviseren.

Bent u op zoek naar een uniek woonobject?

Brandsma agrarisch vastgoed specialiseert zich als agrarische makelaar in Friesland, hierdoor bieden wij veelal unieke woningen aan. Van landelijk gelegen woonboerderijen tot actieve boerderijen met percelen grond. Ge√Įnteresseerd in ons aanbod? Neem eens een kijkje in onze huidige portefeuille. Of wellicht bent u dusdanig nieuwsgierig naar onze stille verkoop. Schrijf u dan in als zoeker, zo houden wij u op de hoogte wanneer wij een object hebben die aansluit bij uw woonwensen.

Is stille verkoop iets voor u?

Denkt u erover na om uw woonboerderij of agrarische onderneming te verkopen? Neem dan eens contact met ons op, zo kunnen wij u de mogelijkheden voorleggen voor de verkoop van uw object. Wij heten u graag welkom bij Brandsma agrarisch vastgoed.

Uw boerderij in stille verkoop?

Neem contact op