Landelijk wonen Friesland.

Bent u op zoek naar uw eigen landelijk gelegen woning in Friesland? Heeft u genoeg van de drukte in de stad? Bent u op zoek naar meer rust en vrijheid? Bekijk ons aanbod van landelijk wonen in Friesland. Ons aanbod bestaat uit vrijstaande woningen, woonboerderijen of tot voor kort agrarisch gebruikte agrarische ondernemingen.

Waarom landelijk wonen in Friesland zo gek nog niet is.

In tijden waar we steeds meer aan huis gebonden zijn, is het hebben van genoeg bewegingsvrijheid en ruimte om naar buiten te gaan steeds belangrijker aan het worden. Landelijk wonen in Friesland biedt hiervoor de perfecte oplossing. Friesland staat voornamelijk bekend om haar iconische kop-hals-rompboerderijen en stelpboerderijen. Een bijzonder gezelschap in het prachtige Friese landschap tussen de meren, bossen en terpdorpen. Naast de unieke omgeving biedt Landelijk wonen in Friesland tal van voordelen waaronder ruimte en vrijheid. Maar ook de mate van privacy. Landelijk wonen in Friesland is lang zo gek nog niet.

 

Wilt u ook gaan genieten van landelijk wonen in Friesland? Kijk eens tussen ons overzicht van woning die vallen onder landelijk wonen. Wie weet kunt u binnenkort ook genieten van de rust en ruimte die Friesland te bieden heeft.

 

Brandsma agrarisch vastgoed al ruim 20 jaar maatwerk in agrarisch vastgoed.

Brandsma agrarisch vastgoed is al ruim 20 jaar specialist in de bemiddeling van agrarische onroerend goed. Of u nu opzoek bent naar een agrarische onderneming of woonboerderij, bij Brandsma agrarisch vastgoed ontvangt u altijd persoonlijk maatwerk. Met meer dan 20 jaar ervaring in het Friese agrarische onroerend goed zijn wij gespecialiseerd om te bemiddelen bij de verkoop en aankoop.