Stoppen als boer is niet zomaar wat.

Het boeren leven is een levensstijl op zich. Alleen door omstandigheden kan het zijn dat u hier afscheid van wil/moet nemen. Een behoorlijke stap wat emotie, stress en spanning met zich mee kan brengen. U zit hoogstwaarschijnlijk met veel vragen en onzekerheden. Wij begrijpen dit en willen graag uw verhaal horen. Laten we samen eens van gedachten wisselen om zo helder te krijgen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Stoppen als boer, en nu?

Ondanks dat het stoppen als boer een enorme stap is, willen wij u laten inzien dat er een toekomst is na het stoppen. Wij begrijpen dat uw agrarische onderneming meer is dan alleen uw bedrijf. Een groot deel van uw tijd heeft u hieraan besteed. Een plek waar u leefde en uw sociale contacten ontmoette. Het beginnen met een schone lei kan desondanks verhelderend werken.

Daarnaast bent u bij lange na niet de enige. Dagelijks besluiten meerdere boerengezinnen om te stoppen als boer. Wij begrijpen dat zo’n beslissing niet over een nacht ijs gaat. Denkt u erover na om te stoppen als boer? Dan kan het opluchten om hierover in gesprek te gaan. Neem hierover contact op met Brandsma agrarisch vastgoed. Naast het aanhoren van uw verhaal, kunnen wij ook advies geven. Niet alleen over de verkoop van de boerderij, maar ook over de toekomst.

Na het stoppen als boer wilt u uiteraard verder. Dit kan veel onzekerheid met zicht meebrengen. Waar ga ik wonen? Hoe moet ik nu mijn geld verdienen? Dit zijn waarschijnlijk vragen die in uw hoofd rondgaan naast de vragen over de verkoop van uw boerderij. Misschien is de verkoop van uw agrarische onderneming niet eens nodig. Graag behandelen we deze punten met u tijdens een goed gesprek. Zo kan u uw zorgen kenbaar maken en kunnen wij u strategisch advies geven over de mogelijkheden. Laten we eens kennis maken, graag zien wij u bij Brandsma agrarisch vastgoed.

Brandsma agrarisch vastgoed staat u bij.

Neem contact op