Bent u van plan uw agrarische onderneming te verkopen?

Stoppen met uw eigen agrarische onderneming is niet zomaar wat. Vaak doet het pijn om afscheid te nemen van iets wat u hebt opgebouwd en jarenlang zorg voor hebt gedragen. Toch zien we steeds vaker dat boeren stoppen om verschillende redenen. Laat dit u niet te veel stress en spanning opleveren, want er is toekomst na het boeren. Lees verder over hoe Brandsma agrarisch vastgoed u kan bijstaan bij het verkopen van uw boerderij.

Boerderij verkopen, u bent niet de enige.

De verkoop van uw agrarische onderneming kan een emotionele stap zijn. Het is belangrijk om te weten dat u hierin niet alleen bent. Jaarlijks stoppen er honderden boeren in heel Nederland. In de lijn der verwachtingen zullen er tot 2030 circa 650 boeren stoppen in Friesland. Dit kan verschillende redenen hebben. De een heeft bijvoorbeeld geen opvolger, voor de ander is het simpelweg niet meer rendabel of geeft geen voldoening meer. Achter de verkoop van uw agrarische onderneming schuilt ongetwijfeld ook een verhaal.

 

Brandsma agrarisch vastgoed biedt mogelijkheden voor stoppende boeren.

Wij begrijpen dat het stoppen met uw agrarische onderneming een enorme stap is. Hierover willen we graag met u in gesprek. Wij kijken verder dan de verkoop van de boerderij. Met onze kennis in de markt bouwen wij bruggen met andere partijen. Zo zullen wij de verkoop van uw agrarische onderneming in goede banen leiden. Ook begrijpen we dat u verder moet na de verkoop van uw boerderij. Wij zijn hierin niet alleen gesprekspartner, maar ondersteunen ook in de vervolgstappen. Zo denken wij met u mee over toekomstige woonruimte en andere zaken. Daarnaast kunnen we strategisch advies geven over de verkoop van uw agrarische onderneming en kunnen wij u de kopzorgen uit handen nemen.

Staat u op het punt om uw agrarische onderneming te verkopen of wilt u de mogelijkheden eens vrijblijvend bespreken? Laten we dan samen eens een bak koffie drinken. Zo kunnen wij verder toelichten hoe wij u kunnen bijstaan in deze onstuimige periode waarin wij rust kunnen bieden.

Neem contact op met ons kantoor.

Brandsma, specialist in agrarsich onroerend goed

Neem contact op