Brandsma agrarisch vastgoed meer dan agrarisch makelaar.

Brandsma agrarisch vastgoed specialiseert zich als agrarisch makelaar in Friesland. Wat ons uniek maakt is onze persoonlijke werkwijze. Met onze ervaring in de markt en kennis over agrarische regelgeving, recht en notariaat leveren wij een unieke combinatie van persoonlijk contact en bedrevenheid aan onze opdrachtgevers. Zoekt u naar deskundig advies en /of bemiddeling voor de aan- of verkoop van uw agrarisch onroerend goed, dan bent u bij Brandsma agrarisch vastgoed aan het juiste adres. Als agrarisch makelaar in Friesland bieden wij voornamelijk agrarische ondernemingen, woonboerderijen maar ook grond aan. Benieuwd naar ons huidige aanbod? Kijk eens op onze aanbod pagina.

Denkt u eraan om uw agrarische onderneming of woonboerderij te verkopen?

Wellicht denkt u er over na om te stoppen met uw agrarische onderneming of het verkopen van uw woonboerderij? Dit kan veel vragen en onzekerheden bij u oproepen. Wij staan u hierin graag bij.

Wilt u eens in gesprek over de verkoop van uw agrarische onderneming of woonboerderij? Wij nodigen u graag uit voor een bak koffie om de mogelijkheden door te nemen. Neem contact op met Brandsma agrarisch vastgoed.

Ervaring als agrarisch makelaar.

Brandsma agrarisch vastgoed is al ruim 20 jaar actief als agrarisch makelaar in Friesland. In deze tijd hebben al vele opdrachtgevers onze expertise ingeschakeld bij de aan- en verkoopbemiddeling. Wij houden van aanpakken. Ook behoefte aan professionele ondersteuning? Neem dan contact op met Brandsma agrarisch vastgoed.