Actueel aanbod bij
Brandsma agrarisch vastgoed.

Als agrarisch makelaar in Friesland zijn wij trots op ons diverse aanbod van agrarische onroerend goed. Onze website biedt u de mogelijkheid om ons aanbod snel en eenvoudig te doorzoeken. Of u nu op zoek bent naar een woonboerderij met prachtig weides, een modern bedrijf met stallen of een stuk grond voor uw agrarische onderneming, wij hebben het allemaal beschikbaar. Maar ook woningen en overige objecten kunt u vinden in ons aanbod. Onze zoekfunctie bij het aanbod maakt het gemakkelijk om een object te vinden dat aan uw specifieke eisen voldoet.

Neem gerust contact met ons op als u geïnteresseerd bent in ons aanbod of als u vragen heeft.

Interesse in ons aanbod?

Ons aanbod is voortdurend in verandering, wacht niet te lang en plan vandaag nog een bezichtiging in. Wij nemen graag de tijd om u rond te leiden en uw wensen en eisen te bespreken.

En mocht u nog vragen hebben of nader advies willen, neem dan gerust contact op met Brandsma agrarisch vastgoed. Wij helpen u graag verder in de zoektocht naar uw droomobject. Bezoek onze contact pagina om contact op te nemen voor meer informatie of plan nu uw bezichtiging in.

 

Verkocht bij Brandsma agrarisch vastgoed.

Bent u benieuwd naar ons verkochte objecten? Bekijk onze verkocht pagina.

Nog niet gevonden wat u zoekt?