Wil de woningzoektocht nog niet helemaal slagen?

Het vinden van uw agrarische onderneming of woonboerderij is vaak als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Wij kunnen u van dienst zijn bij uw zoektocht. Bij Brandsma agrarisch vastgoed krijgen onze zoekers als eerste het nieuwe aanbod toegestuurd. Ons aanbod bestaat voornamelijk uit agrarische ondernemingen en woonboerderijen. Op deze pagina kunt u zich vrijblijvend inschrijven als zoeker. Zo bent u als zoekende als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod.

Werkwijze woningzoeker.

Wij van Brandsma agrarisch vastgoed vinden het mooi om partijen bij elkaar te brengen. Daarom hebben wij een uniek zoekersbestand waarvoor u zich geheel vrijblijvend en kosteloos kan aanmelden als zoeker. Dit werkt als volgt: via onderstaand formulier vult u uw wensen in, het liefst zo volledig mogelijk. Vervolgens nemen wij contact met u op wanneer wij iets in de verkoop krijgen wat aansluit bij uw wensen.

  Persoonlijk

  Woning

  Bent u van plan om uw woonboerderij of agrarische onderneming te verkopen?

  Ook als u uw eigen woonboerderij of agrarische onderneming wilt verkopen bent u bij Brandsma agrarisch vastgoed aan het juiste adres. In ons bestand met zoekers zijn tal van potentiële kopers opgenomen die op zoek zijn naar hun toekomstige droomhuis, wellicht die van u. Wij krijgen regelmatig de vraag van woningzoekers die opzoek zijn naar specifieke woningen. Deze zoekers bundelen wij in onze database en matchen wij met ons aanbod.

  Het kan zijn dat u gewoon de mogelijkheden wilt bespreken voor de verkoop. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Of laten we eens een afspraak maken voor een bak koffie. Zo kunnen we nader toelichten hoe wij u van dienst kunnen zijn. Daarnaast kunt u aangeven wat uw ideeën en wensen zijn voor de verkoop van uw woning. Misschien is stille verkoop iets voor u. Zo kunnen we als team te werk gaan en u adviseren bij de verkoop.

  Bekijk ons huidige aanbod.

  Aanbod