De agrarische & landelijk wonen makelaar in Friesland.

De verkoop van uw woning of agrarische onderneming is een persoonlijke aangelegenheid. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom beginnen wij als verkoopmakelaar al met de eerste gesprekken bij u aan de keukentafel. Als team gaan we samen het verkoopproces in, u beslist en wij zijn uw gesprekspartner voor vragen en het geven van advies. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan als verkoopmakelaar? Lees hieronder meer over ons stappenplan.

Wat doet Brandsma als verkoopmakelaar?

Alles begint met een goed gesprek.

En zo is het. Wij begrijpen maar al te goed dat de verkoop van uw woning of agrarische onderneming een enorme stap kan zijn. Bij de eerste kennismaking vinden wij het dan ook belangrijk om gezamenlijk aan tafel te gaan en elkaar te leren kennen. Hierbij kunt u dan ook uw wensen kenbaar maken. We stemmen gezamenlijk de aanpak voor de verkoop af, bij akkoord gaan we naar de volgende stap. De presentatie voor de verkoop.

Professionele presentatie van uw woning.

Wij verzorgen de gehele presentatie van uw woning of agrarische onderneming. Zo maken wij professionele foto’s, maken wij plattegronden en verwerken dit in een representatieve brochure. Dit alles stemmen wij met u af, en pas bij uw goedkeuring gaan wij over tot het aanbieden van uw woning of agrarische onderneming.

Van bezichtiging naar koopovereenkomst.

Wij organiseren de bezichtigingen tot wij met u de juiste koper hebben gevonden. Wanneer de juist koper is gevonden en er een overeenstemming is met de prijs en voorwaarden, gaan wij aan de slag met het opstellen van de koopovereenkomst. Wij blijven u ondersteunen in het gehele verkoopproces.

Zij gingen u al voor.

Wat ons uniek maakt als verkoopmakelaar.

Wij houden niet van half werk en begeleiden onze opdrachtgevers dan ook in het gehele verkoopproces. Van de eerste gesprekken aan de keukentafel tot na het passeren van de verkoopakte. Wat ons siert is onze persoonlijke aanpak en Friese nuchterheid.

Spreekt dit u aan en wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Laten we een afspraak maken om nader kennis te maken.