Taxatie van uw woning, woonboerderij of agrarische onderneming.

Heeft u net een woning of boerderij aangekocht? Of wilt u een herfinanciering aanvragen? In veel van deze gevallen zal de bank u vragen naar een taxatierapport. Bij Brandsma agrarisch vastgoed kunnen wij dit voor u verzorgen.

Met een taxatierapport zit u goed.

Wij zijn ons ervan bewust dat de waarde van uw woning of agrarisch vastgoed voor veel mensen van groot belang is, of het nu gaat om het bepalen van een verkoop- of aankoopprijs, het opstellen van een financiering of het bepalen van de verzekeringswaarde.
Bij het verrichten van een taxatie nemen wij alle relevante gegevens in ogenschouw. Zo kijken wij naar de locatie van het vastgoed, de staat van onderhoud, de grootte en indeling van de gebouwen, de beschikbare voorzieningen en de kwaliteit van de grond. Daarnaast nemen wij ook de huidige marktomstandigheden en de (verwachte) toekomstige ontwikkelingen mee in onze beoordeling.

Op basis van al deze gegevens stellen wij een objectief en realistisch taxatierapport op. Dit rapport vormt de basis voor een weloverwogen beslissing en geeft duidelijkheid over de waarde van het te taxeren object.

Vraag een taxatie aan.

Wij bieden onze dienstverlening aan voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Of het nu gaat om het taxeren van uw landelijk gelegen woning, woonboerderij met land, akkerbouwbedrijf of een melkveebedrijf, wij staan graag voor u klaar. Wij adviseren u over de mogelijkheden en denken graag met u mee.

Bent u geïnteresseerd in een agrarische taxatie door Brandsma Agrarisch Vastgoed? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Laat uw gegevens achter op deze pagina, bel 0515 – 430 306 of mail naar info@brandsmavastgoed.nl. Wij helpen u graag verder!


    Geen taxatierapport nodig? Misschien geeft onze waardebepaling meer duidelijkheid.

    Wilt u inzicht krijgen in de waarde van uw woning, woonboerderij of agrarische onderneming zonder dat hier een heel taxatierapport voor moet worden opgesteld? Dan biedt de waardebepaling van Brandsma u al uitkomst. Lees op deze pagina meer over onze waardebepaling.