Nauwkeurige waardebepaling van uw onroerend goed.

Overweegt u om uw woning te verkopen en bent u benieuwd naar wat uw woning waard is? Neem dan contact op met de specialisten van Brandsma agrarisch vastgoed. Wij kunnen u voorzien van een waardebepaling, hiermee heeft u direct inzicht heeft in de waarde van uw woning. Naast waardebepalingen voor woningen, doen wij ook waardebepalingen voor agrarische ondernemingen.

Uw woning verkopen maar voor welke prijs?

Een hele begrijpelijke gedachtegang. Dit hangt natuurlijk van vele factoren af. Gelukkig kunnen wij dit voor u inschatten door middel van een waardebepaling. Wij beschikken over uitgebreide kennis door onze jarenlange ervaring in de markt. Bij onze waardebepaling ontvangt u uiteraard een volledig rapport, hierin vindt u een bondig overzicht van de woning of agrarische onderneming met de actuele waarde.

Vrijblijvende waardebepaling bij verkoop woning.

Wilt u uw woning verkopen maar heeft u nog geen idee voor welke vraagprijs? Neem dan contact op met Brandsma agrarisch vastgoed. Tijdens een waardebepaling maken wij een nauwkeurige inschatting van de waarde van uw onroerend goed. Vaak kunnen wij op locatie al een inschatting maken van de waarde. Uiteraard krijgt u nadien een rapport van de waardebepaling. Wilt u een waardebepaling van uw woning of agrarische onderneming? Neem dan contact op met Brandsma agrarisch vastgoed.

Taxatierapport nodig voor de bank?

Het kan zijn dat de bank u vraagt om een taxatierapport. Deze heeft de bank nodig om een financiering te mogen verstreken. Hierbij is een waardebepaling van onze kant helaas niet voldoende. Ondanks dat wij met onze waardebepaling een nauwkeurige inschatting kunnen maken van uw onroerend goed, is dit rapport voor de bank niet afdoende. Alsnog kunnen wij u hierbij bijstaan met ons netwerk. Wij werken nauw samen met partijen die ons voorzien van taxatierapporten.