Swettewei 15 – 8497 NH - Goengahuizen

Verkocht

Omschrijving

Kop-hals-romp boerderij op een bijzondere locatie met prachtig uitzicht over de landerijen. De boerderij is gelegen op een ruime kavel van 3.165 m2.

De boerderij is gelegen in een landelijke omgeving (het merengebied), in het midden van Friesland nabij Grou, Akkrum en Oldeboorn. Bovendien is de snelweg A32 (Leeuwarden-Heerenveen en v.v.) op korte afstand.

Kop: Op de begane grond is een grote slaapkamer met aansluitend de badkamer. Bovendien is er een bijkeuken met een gedeelte voor wasapparatuur. De eerste verdieping bestaat uit een twee slaapkamers.

Romp: In de romp bevindt zich het grootste gedeelte van de boerderij. De romp kan naar eigen inzicht en smaak worden ingedeeld. De keuken, sanitaire voorzieningen en de vloer moeten nog geplaatst worden. De romp is opgetrokken uit stenen muren. De schuur beschikt nog over de originele houten gebinten. Beide vloeren (begane grond en de eerste verdieping) zijn van beton. Het dak is bedekt met nieuwe oranje pannen. Aan de binnenzijde is het dak voorzien van rietbekleding.

Schuur: Op het erf bevindt zich een grote schuur van 20×10 meter. De schuur heeft een stalen constructie en dakplaten.

Overige kenmerken:
– Het erf is geheel verhard met betonnen paden. Om de boerderij staan boomsingels.
– Origineel bouwjaar: 1953
– Nieuwbouw: 2015
– Vraagprijs is gebaseerd op een oplevering in ruwbouwstaat

Op aanvraag kan het architectenplan worden verzonden.

 

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht

Foto's 4