Slappeterpsterdyk 7, 8816 HT - Skingen

Verkocht
1933
159 m²
4
Label D

Omschrijving

Namens opdrachtgever wordt deze goed onderhouden stelpboerderij aangeboden. De woonboerderij dateert uit 1933 maar is in de afgelopen jaren flink gerenoveerd. In 2016 is het gehele dak vervangen waarbij er dakpanplaten zijn geplaatst. Ook is het dakleer vervangen en zijn er kunststof goten geplaatst rondom het schuurgedeelte. Het woongedeelte is voorzien van dakisolatie, het schuurgedeelte is riet onderschoten. In 2017 is de woonboerderij rondom geschilderd door een professioneel schildersbedrijf. De woonboerderij is opgedeeld in een woongedeelte en een schuurgedeelte. De grootte van de ondergrond boerderij en de landerijen is totaal 4.430m2.
Skingen ligt centraal gelegen tussen Leeuwarden en Harlingen. Vanaf de woonboerderij rijdt u snel naar de snelweg en bent u binnen 22 minuten bij de Afsluitdijk.

Woongedeelte
Het woongedeelte heeft rondom een vrij zicht over de landerijen. De algemene status van de woning is goed. Het woongedeelte is voorzien van spouwisolatie en wordt verwarmd middels radiatoren. Het woongedeelte is voorzien van dubbelglas, met uitzondering van de voordeur. De topgevel aan de zijde van het woongedeelte is voorzien van een schoorsteen, aan de zijde van de schuur is een uilenbord geplaatst.

De vloeren in het woongedeelte zijn van hout. In de hal en de keuken is de vloer bekleed met zeil. De woonkamer is voorzien van laminaat. De bijkeuken heeft een tegelvloer. De verdiepingsvloer is van hout. Het woongedeelte is voorzien van houten kozijnen met dubbelglas. Op de begane grond: hal, keuken, slaapkamer, woonkamer, bijkeuken, toilet, badkamer en de schuur. Op de bovenverdieping zijn 3 kamers gesitueerd een ruime bergzolder. De woonoppervlakte is circa 159m2, het schuuroppervlakte is circa 160m2 BVO. Totale inhoud van de woonboerderij circa 1.300m3.

Indeling woongedeelte

Begane grond
Hal: U betreedt het woongedeelte van de boerderij via de ruime hal van circa 14m2, vanwaar alle ruimtes op de begane grond te bereiken zijn.

Keuken: Direct links vanuit de gang bevindt zich de keuken van circa 12m2 welke in 2013 is geplaatst. De keuken is voorzien van alle moderne voorzieningen en heeft een kookplaat op inductie. De ruimte is licht en geeft een vrij zicht naar buiten over de landerijen. De ondervloer is van hout en bedekt met zeil. Ramen zijn voorzien van dubbelglas.

Slaapkamer: Vanuit de gang komt u in de slaapkamer. De oppervlakte van de ruimte is circa 12m2 en heeft vloerbedekking. Plafonds zijn van gips.

Woonkamer: De woonkamer van circa 20m2 heeft een houten ondervloer en is voorzien van zeil. Vanuit de raampartijen heeft u uitzicht over de landerijen. De kamer is te betreden vanuit de hal. De woonkamer is voorzien van een rookkanaal met een gasaansluiting. Het plafond is van zachtboard.

Provisiekelder: Vanuit de hal is de provisiekelder van circa 6m2 te bereiken middels een korte trap. De stahoogte is hier circa 1,3m.

Bijkeuken: De bijkeuken is betegeld en biedt ruimte voor wasgelegenheid. Ook is de CV hier gesitueerd. Aansluitend zijn drie ruimtes, de toilet, kastruimte en de badkamer.

Toilet: Toilet met wastafel.

Badkamer: De badkamer is voorzien van een ruime inloop douche met zitgedeelte en een wastafel.

Bovenverdieping
Slaapkamers: Op de verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd van circa 7m2, 11m2 en 11m2. De slaapkamer van circa 7m2 is voorzien van een dakkapel en twee vaste kastruimtes. De overige kamers van elk circa 11m2 zijn voorzien van een Velux kantelraam.

Kast: Een vaste kastruimte is aanwezig op de verdieping, toegankelijk vanaf de overloop.

Zolder: Een Vlizo trap geeft toegang tot de zolder van circa 37m2 welke nu wordt gebruikt als opslag. Velux kantelraam aanwezig.

Erf/ Tuin
De woonboerderij is centraal gelegen op het perceel. De tuin is rondom. Ruime weide welke ideaal is voor het houden van dieren. Het perceel middels twee opritten te bereiken vanaf de openbare weg. De erfverharding is gedeeltelijk van stenen.

Schuurgedeelte
De oppervlakte van de schuurruimte is circa 160m2 BVO. De nokhoogte is circa 9,5 meter. De vloer is van beton. De grote schuurdeuren van circa 3mx3m geven toegang tot de schuur, daarnaast is er ook een reguliere deur aanwezig. De schuur is voorzien van wateraansluiting en krachtstroom. In de schuur bevinden zich 3 paardenboxen.

Extra informatie

Woonboerderij  
Bestemming:Wonen, erf – tuin
Openbaar vervoer:Op loopafstand
Woongedeelte:CV in eigendom: bouwjaar 2010
 :Woongedeelte voorzien van dubbelglas (voordeur heeft enkelglas)
 :Spouwmuren met isolatie
 :Gehele woongedeelte voorzien van centrale verwarming. Aansluiting gaskachel woonkamer.
 :Reguliere aansluiting voor tv, telefoon en internet. (Aanleg glasvezel in de toekomst)
 :Aangesloten op riool
Grondsoort:Zavel/Klei
Bodemverontreiniging:Verontreiniging is niet bekend
Transportdatum:In overleg
Betaling:Bij aanvaarding   
Erfdienstbaarheden:Geen
Energielabel:D
Asbest:Asbest golfplaten op bij-schuur, mogelijk asbest rookpijp
Voorwaarden:Aspirant-kopers kunnen aan deze aanbiedingsbrief geen enkel recht verbinden van voorkeur of eerste koop.

Roerende zaken
Roerende zaken in overleg.

Aanvaarding
De aanvaarding is in overleg.

Prijstype
Kosten koper

Overige informatie
Deze aanbieding geeft geen recht van eerste koop of andere verplichtingen anders dan afgesproken wordt met verkopers.

Uitnodiging
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoeksplicht
Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening en dergelijke raadpleeg uw eigen makelaar!

  • Brandsma Vastgoed –

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht
Status Per datum

Bouw

Soort object Woonboerderij
Type woning Vrijstaande woning
Kwaliteit woning Redelijk tot goed
Onderhoud binnen Redelijk
Bouwjaar periode 1933
Aanmelding In verkoop genomen

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte 159 m²
Breedte gevel 1300

Indeling

Aantal slaapkamers 4
Aantal verdiepingen 1

Energie

Energie label D

Tuin

Tuin Tuin rondom
Onderhoud buiten Goed

Garage

Garage Inpandig
Parkeergelegenheid Op terrein