Leechlan 24, 9001 ZH - Grou

Verkocht

Omschrijving

Omschrijving

In Grou staat deze mooie en zeer goed onderhouden kop-romp woonboerderij op totaal 12.135m2 eigen grond. Landelijk wonen met een goede verbinding naar Leeuwarden, Heerenveen en Groningen.

De boerderij is door de jaren heen volledig gerenoveerd. Alle gevels zijn vervangen en in 2007 is het dak gerenoveerd. Er zijn nieuwe binten geplaatst en het riet is onder de pannen verwijderd. De pannen zijn om en om vastgezet.

Het woongedeelte van de boerderij is voorzien van dubbelglas en heeft in de badkamer, keuken, hal en bijkeuken vloerverwarming. De gehele woning is voorzien van centrale verwarming. Naast de zeer ruime woonkamer en woonkeuken bevinden de badkamer en slaapkamers zich op de begane grond.

De bovenverdieping is op dit moment ingericht met aan de ene zijde kantoorruimte met inpandige dakkapel en dakterras, en aan de andere zijde een “man-cave”. In de schuur is een ruime werkplaats met grote zolder gerealiseerd.

Door de centrale ligging en het aansluitende wegennetwerk zijn plaatsen als Heerenveen, Drachten, Leeuwarden, Dokkum en Sneek makkelijk en snel bereikbaar.

Indeling woning 

Begane grond (Oppervlakte circa 220m2, inhoud van circa 560m3)

Hal: Vanuit de schuur geeft de ruime hal circa 30m2 toegang tot de verschillende vertrekken in de woning. Trapopgang, woonkamer/keuken, voorraadkast, meterkast, hal richting slaapkamers, badkamer, apart toilet en bijkeuken.

Woonkamer & woonkeuken: De woonkamer en woonkeuken is gesitueerd in één grote ruimte van circa 80m2. Vanuit de woonkamer/-keuken kun je middels openslaande deuren naar de veranda op de zuidzijde. De radiatoren zijn in stijl weggewerkt middels een ombouw en extra diepe vensterbanken. Verder maakt de aanwezigheid van een prachtige houtkachel, deels aanwezige vloerverwarming, een balkenplafond, twee gebinten en vele ramen met dubbelglas, het geheel tot een zeer sfeervolle en aangename ruimte met ruim opgezette keuken, voorzien van alle benodigde apparatuur.

Slaapkamers:  Vanuit de hal zijn via een lange smallere hal de 4 slaapkamers te bereiken. De ruime master bedroom (circa 30m2) is voorzien van inloopkast. Vanuit de hal is middels een vlizotrap een grote vliering te betreden, welke loopt over de badkamer en 3 slaapkamers. 

Badkamer: De badkamer (circa 13m2) is vanuit beide hallen te betreden en voorzien van ligbad, douchecabine, dubbele wastafel en toilet.

Toilet: Vanuit de hal is het ruime toilet te bereiken.

Bijkeuken & voorraadkast: Verbonden aan de hal zijn de bijkeuken (circa 6m2) en de voorraadkast (circa 8m2), deze geven ruimte voor diverse toepassingen. In de bijkeuken zijn voorzieningen voor de wasmachine en de droger. 

Bovenverdieping (Oppervlakte circa 80m2, inhoud van circa 215m2)

Trap: Een vaste trap geeft toegang tot de bovenverdieping.

Verdieping: De bovenverdieping is op dit moment ingericht met aan de ene zijde kantoorruimte (circa 20m2) met groot balkon, en aan de andere zijde een “man-cave” (circa 40m2). Naast deze vertrekken is er nog een opbergruimte aanwezig.

Schuurruimte

Verbonden aan het woongedeelte is het schuurgedeelte met een totale oppervlakte van circa 340m2. In de schuur, met volledig betonnen vloer, is een grote werkplaats gerealiseerd van circa 75m2. Met een vaste trap is de zolder te betreden welke over een groot deel van de schuur valt. In de nok is een extra zolder gecreëerd welke met een losse trap te betreden is, deze is te gebruiken voor opslag.          

Garage en hout overkapping

Naast de boerderij is een dubbele garage geplaatst, met extra overkapping, in steil van de boerderij. Verder is er een extra overkapping met rieten dak, in de steil van een hooischuur, voor het opbergen van haardhout. 

Kadastrale aanduiding

Kadastrale gemeente SectieNummerOppervlakteOmschrijvingHIR 2023
GrouwG297  9.915 m2Wonen (agrarisch)Terrein (grasland)€32,94
GrouwG298  2.220 m2Terrein (grasland)€7,38
  Totaal:12.135 m2  

Roerende zaken

Roerende zaken is in overleg

Aanvaarding

De aanvaarding is in overleg

Prijstype

Kosten koper

Extra informatie

Energielabel: Voorlopig energielabel G

Centrale verwarming: Ja

Erfdienstbaarheden: Geen

Bezichtigingen: In overleg met Brandsma Vastgoed  

Meterkast: Actueel

Riool: Beerput met vetvangput, originele staat.

Uitnodiging    

Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoeksplicht

Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening e.d. Raadpleeg uw eigen makelaar!

– Brandsma Vastgoed – 

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht