Leechlan 26a, 9001 ZH - Grou

Verkocht

Omschrijving

Net buiten het watersportdorp Grou en in het hart van Friesland, staat deze prachtig verbouwde en zeer goed onderhouden twee-onder-een kap stelpboerderij. De boerderij dateert uit 1884. De woonboerderij is ingericht als twee-onder-een-kap en wordt thans op deze wijze gebruikt. Het biedt hiermee voor een grote doelgroep de mogelijkheid om ruim en landelijk te wonen. Leechlan 26a betreft de achterzijde van de boerderij en geeft vrij uitzicht over de weilanden aan de achterzijde. De boerderij is goed geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming en dubbel glas. Inhoud deels boerderij is circa 546m3. Door de centrale ligging en het aansluitende wegennetwerk zijn plaatsen als Heerenveen, Drachten, Leeuwarden, Dokkum en Sneek makkelijk en snel bereikbaar.

Indeling woning

Beide woningen hebben een separate toegang. De toegang van Leechlan 26a is onder andere via een prachtige en ruime veranda. Het woonoppervlakte is circa 146m2.

Woonkeuken: De grote woonkeuken (ca. 21m2) geeft ruimte aan een landelijke keuken met alle benodigde faciliteiten. Het geeft ruimte om een grote eettafel neer te zetten. Met veel raampartijen heeft het een directe verbinding met het buitenleven.

Bijkeuken: Verbonden aan de woonkeuken is de bijkeuken. Met een oppervlakte van circa 14m2 geeft deze ruimte voor diverse toepassingen. In de bijkeuken bevindt zich ook de CV ketel en zijn voorzieningen voor de wasmachine en de droger. Binnen de bijkeuken is het toilet gesitueerd.

Woonkamer: De woonkamer is met circa 32m2 ruim. De ruimte is toegankelijk via de woonkeuken en de hal.

Slaapkamer: Een ruime slaapkamer van circa 18m2 biedt de mogelijkheid beneden te slapen. Ook kan de ruimte als bijvoorbeeld kantoorruimte worden toegepast.

Hal: De ruime hal (circa 32m2) verbindt de verschillende vertrekken met elkaar en biedt ruimte aan de trapopgang naar de bovenverdieping met vide. Daarnaast geeft de hal toegang tot een grote bergruimte.

Verdieping: Op de bovenverdieping (groot circa 94m2) bevinden zicht drie slaapkamers (20m2. 22m2 en 11m2) en een moderne badkamer met aparte douchehoek, een ligbad, wastafel en een tweede toilet.

Schuurruimte:De schuurruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 278 m2. Het schuurgedeelte behorende bij deze woning is circa 187m2 groot. De schuur is kadastraal gesplitst en wordt nu gezamenlijk gebruikt. Het uiteindelijke gebruik is tussen partijen nader overeen te komen.

Beide woningen binnen de woonboerderij worden ter verkoop aangeboden. Uitgangspunt is deze gezamenlijk te verkopen aan nieuwe eigenaren. De woonboerderij in zijn geheel kopen blijft vanzelfsprekend een mogelijkheid.

 

Kadastrale gemeente Sectie Nummer Oppervlakte Omschrijving HIR 2023
Grouw G 293 8.610 m2 Wonen/ Terrein €10,84
8.610 m2

Roerende zaken

Er zijn geen roerende zaken in de koop begrepen en worden in gezamenlijk overleg tussen verkoper en koper vastgesteld.

Aanvaarding

De aanvaarding is in overleg

Prijstype

Kosten koper

Extra informatie

Energielabel:                          Energielabel B

Centrale verwarming:            Ja

Erfdienstbaarheden:              Recht van pad Leechlan 26a

Bezichtigingen:                       In overleg met Brandsma Vastgoed

Meterkast:                              Actueel

Bouwtekening:                       Beschikbaar op aanvraag

Isolatie:                                  Spouwmuur, dak, voer en dubbelglas

Garage:                                   Inpandig en carport aangebouwd

Uitnodiging   

Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u er op dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoeksplicht

Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening e.d. Raadpleeg uw eigen makelaar!

– Brandsma Vastgoed –

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht