Jeltewei 53 – 8622 DE - Hommerts

Verkocht

Omschrijving

Eigentijds wonen in een, onder architectuur compleet nieuw gebouwde, authentieke woonboerderij.

Aan de doorgaande weg Sneek-Lemmer ligt in de kern van het dorp deze zeer royale woonboerderij.
De boerderij is oorspronkelijk gebouwd rond 1900 maar is recent geheel nieuw opgetrokken.

Indeling
Begane grond: De woning die aan de achterzijde van de woonboerderij gerealiseerd is heeft vanuit de royale woonkamer met open keuken (ca.150 m2) een prachtig weids uitzicht over de landerijen en bevindt zich op de zonkant. Aan de zijkant bevindt zich de royale garage (ca.43m2) welke plaats biedt aan 2 auto’s en toegang geeft tot de imposante hal (ca. 42m2) met een hardhouten trap naar de eerste verdieping en een ruime badkamer (ca.20m2), voorzien van ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel.
De eerste verdieping: in totaal ca.330m2 is reeds ingedeeld met 3 zeer royale slaapkamers en een tweede badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.
De voorkant de boerderij is nog geheel vrij in te delen en is voor meerdere doeleinden geschikt. Er mag een tweede woning gerealiseerd worden maar kantoren o.i.d. behoort ook tot de mogelijkheden.

De woonboerderij is geheel nieuw opgetrokken en geheel geïsoleerd. Verwarming vindt plaats via vloerverwarming.

De woonboerderij is gelegen op een perceel van totaal 2050 m2 tuin. Eventueel met meer grond te verkrijgen is bespreekbaar.

 

Hommerts is een dorp in de gemeente Wymbritseradeel en telt circa 600 inwoners en vormt samen met Jutryp een tweelingdorp, tevens zijn beide een lintdorp.
Hommerts en Jutryp beschikken over veel voorzieningen zoals openbaar vervoer, een peuterschool, een lagere school en een rijk verenigingsleven.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht

Foto's 3