Hitzumerweg 1 - Achlum

Vraagprijs: € 875.000 K.K.
1937
344 m²
5
Label C

Omschrijving

Modern wonen in landelijk gebied.

De boerderij vindt zijn oorsprong in het jaar 1937. Alleen door de jaren heen is deze getransformeerd naar een comfortabele woonboerderij ingericht met het oog op duurzaamheid. Zo is er op de gehele begane grond in de woonboerderij vloerverwarming aanwezig. Is er volop gebruik gemaakt van isolatie en dubbelglas. Zijn er 30 zonnepanelen aanwezig en een laadpaal voor een elektrische auto. Dit alles zorgt ervoor dat de boerderij het energielabel C heeft gekregen. De algehele staat van de boerderij is zeer goed.

Ontdek een oase van comfort en luxe in deze gerenoveerde woonboerderij. Met een energielabel C bent u verzekerd van een duurzame levensstijl, terwijl u geniet van alle gemakken die deze woning te bieden heeft. Met vijf ruime slaapkamers en twee prachtig uitgeruste badkamers, is er ruimte in overvloed voor een heel gezin.

Dit alles gelegen te midden van het rustgevende landschap, tussen de pittoreske dorpen Achlum en Hitzum, biedt deze woning een adembenemend uitzicht op de havenstad Harlingen. Met snelle uitvalswegen richting de N31 is de Afsluitdijk of Leeuwarden snel te bereiken.

Aanbouw boerderij
Aan de boerderij is een stijlvolle aanbouw geplaatst van circa 50m2 waardoor er mogelijkheden zijn voor diverse doeleinden. Of het nu gaat om een kantoor of praktijk aan huis waar creativiteit tot leven komt, of een comfortabele ruimte voor mantelzorg, de keuze is aan u. Voor nu is de ruimte ingericht als kantoor met pantry. Net zoals in de boerderij is hier vloerverwarming aanwezig. Door de grote ramen voelt de ruimte licht aan.

Schuur
Achter het leefgedeelte in de boerderij ligt nog een ruime schuur. De schuur dient voornamelijk als stalling/opslag ruimte. De hooizolder in de schuur is uitgevoerd in Steno elementen. Dit geeft de hooizolder een groot draagvermogen. Binten in de schuur zijn nog mooi vierkant en in uitstekende staat. Brandmuur aanwezig tot aan de nok. Voldoende stallingsruimte voor bijvoorbeeld boten, caravan/camper etc.

Buiten
Buiten vindt u een uitgestrekt perceel eigen land, compleet met een paardenstalling en paardenbak van circa 18m x 35m. De paardenstalling is gebouwd in 2007. Het geheel is opgetrokken in hout en op het dak liggen 30 zonnepanelen voor de boerderij. In de stalling staan 3 ruime paardenboxen. Er is voldoende ruimte om nog een paardenbox te plaatsen.

Er is een nieuw tuinhuisje (bouwjaar 2023) aanwezig. Op het erf zijn voldoende zitplekken om te genieten van de rust en de omgeving. Uitermate geschikt voor liefhebbers van het buitenleven en paarden.

Klaar om uw droom van landelijk wonen waar te maken? Neem vandaag nog contact met ons op om deze moderne woonboerderij te ontdekken en uw nieuwe leven te beginnen, omgeven door rust, ruimte en natuurlijke schoonheid.

Indeling woongedeelte:

Begane grond: Entree/hal, toilet, leefkeuken, hal, bijkeuken, badkamer, inloopkast, toilet, slaapkamer, woonkamer, eetkamer, werkkamer, schuur, fietsenberging.

Eerste verdieping: Vaste trapopgang naar 1e verdieping met overloop, 4 slaapkamers, inloopkast en badkamer.

Tweede verdieping: Via een vlizotrap is de opbergzolder te bereiken.

Overige informatie

Bestemmingsplan
Enkelbestemming wonen
Perceel grasland agrarisch

Prijstype
Kosten koper

Extra informatie
Bodemverontreiniging: Verontreiniging is niet bekend

Bijzonderheden: Zonnepanelen op schuur

Ondergrondse tank(s): Beerput en septic tank

Riolering: Aangesloten op septic tank

Energielabel woning: Energielabel C

Cv-Ketel: Cv-ketel (klaar voor warmtepomp)

Televisie/ internet: Glasvezel

Meterkast: Recente groepenkast

Krachtstroom: In de schuur

Asbest: Geen asbest aanwezig

Erfverharding: Beton en stenen

Erfdienstbaarheden: Geen

Bereikbaarheid: Eenvoudig te bereiken vanaf de openbare weg.

Aanbieding: Deze aanbieding geeft geen recht van eerste koop of andere verplichtingen anders dan afgesproken wordt met verkopers.

Uitnodiging
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoek plicht
Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoek plicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening e.d. raadpleeg uw eigen makelaar!

– Brandsma Vastgoed –

Kenmerken

Overdracht

Prijs € 875.000 K.K.
Status Te koop
Status In overleg

Bouw

Soort object Woonboerderij
Hoofdfunctie Wonen
Kwaliteit woning Goed
Onderhoud binnen Goed
Bouwjaar periode 1937
Aanmelding In verkoop genomen

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte 344 m²

Indeling

Aantal slaapkamers 5
Aantal verdiepingen 3

Energie

Energie label C

Tuin

Tuin Tuin rondom
Onderhoud buiten Goed

Garage

Garage Inpandig
Parkeergelegenheid Op terrein

Interesse?

Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Laat uw gegevens achter.