Hegedyk 2 - Mantgum

Verkocht
1866
Label Onbekend

Omschrijving

Te huur vanaf 1 september 2022.

Goed onderhouden woonboerderij aan de Hegedyk 2 te Mantgum. De stelpboerderij is oorspronkelijk gebouwd in 1866, door de jaren heen zijn er diverse renovaties geweest.  De boerderij heeft een traditionele indeling met een lange gang over de gehele breedte van de boerderij. Vanuit de gang zijn alle ruimtes te bereiken, zoals de woonkamer, keuken, badkamer, toilet, twee slaapkamers en een vaste trap naar de verdieping. Op de verdieping zijn twee slaapkamers en een kantoor. De staat van het geheel is goed en ziet er verzorgd uit. De daken en muren zijn geïsoleerd. Er is recent buitenom geschilderd.

Het woongedeelte van de boerderij en een gedeelte van de schuur wordt te huur aangeboden. Ook is er een ruime tuin aanwezig en eigen oprit voor de huurder. Achter de boerderij bevindt zich een ligboxenstal welke de verhuurder gebruikt voor zijn vee. Ook gebruikt de verhuurder nog een gedeelte van de schuur in de boerderij.

Het dorp Mantgum heeft tal van faciliteiten zoals een sportvereniging, supermarkt, basisschool, huisartspraktijk en treinstation en busverbinding. De boerderij is centraal gelegen tussen Leeuwarden en Sneek, beide steden zijn op circa 12 kilometer afstand.

De voorkeur gaat uit naar langdurige huur.

Prijs per maand € 1250,- exclusief g/w/e

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht
Status Per datum
Status 1 oktober

Bouw

Soort object Woonhuis
Type woning Vrijstaande woning
Kwaliteit woning Goed
Onderhoud binnen Goed
Bouwjaar periode 1866
Aanmelding In verhuur genomen

Energie

Energie label Onbekend

Tuin

Tuin Tuin rondom
Onderhoud buiten Goed

Garage

Parkeergelegenheid Op terrein