Harmen Sytstrawei 27, 8834 XE - Baard

Verkocht

Omschrijving

Omschrijving onroerend goed

Algemeen

Namens opdrachtgever wordt een gemoderniseerde stelp woonboerderijmet werkruimte direct aan de open vaarroute “Baarder Sleat”te koop aangeboden. In 2000 is de woonboerderij nieuw opgebouwd en zijn de authentieke onderdelen zoveel als mogelijk behouden gebleven. In en om de woning zijn deze terug te vinden. Door de nieuwbouw voldoet de woning hiermee aan alle gemakken en wensen. Met een tuin rondom is het landelijk wonen midden in het dorp Baard. Hetgeen centraal is gelegen tussen de steden Sneek, Franeker en Leeuwarden.De buurt is rustig en er beweegt enkel bestemmingsverkeer. Het perceeloppervlakte is circa 886m2 en de inhoud van de woning circa 1.360 m3.

Woonboerderij

De woonboerderij is in 2000 volledig opnieuw gebouwd en is sindsdien goed onderhouden. De woning staat ruim op het perceel en dat geeft binnen en buiten leefruimte. De totale woonoppervlakte is circa 210m2. Hierin bevindt zich het woongedeelte (circa 90m2) en de werkruimte (circa 120m2). De woning geeft ruimte aan 6 slaapkamers. De gehele woning is voorzien van centrale verwarming. De muren zijn geïsoleerd en de kozijnen zijn voorzien van dubbelglas. De staat van onderhoud is zeer goed. Het woongedeelte heeft voor een overgroot deel een eikenhoutenvloer hetgeen naar de verschillende vertrekken is doorgelegd. De inrichting van het woongedeelte is modern en hedendaags. De woonboerderij geeft verschillende mogelijkheden om te wonen en werken.

Indeling woongedeelte

Begane grond woongedeelte (oppervlakte circa 90 m2)

Woonkamer: De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 24 m2. Tijdens de nieuwbouw zijn oude elementen behouden waaronder een originele kastenwand. Met vrij uitzicht naar het water en een openhaard is de ruimte aangenaam en licht. Verbonden aan de woonkamer is de eetkamer en open keuken. Middels een schuifdeur wordt toegang geboden. De kamer beschikt over een prachtige eikenhoutenvloer.

Keuken: De moderne (open) keuken is verbonden aan de eetkamer en woonkamer. De keuken is voorzien van alle gemakken van deze tijd. De keuken heeft een totale oppervlakte van circa 12m2 en geeft gelegenheid om uitgebreid te koken. De eetkamer geeft met circa 22m2 ruimte aan een grote tafel en biedt een heerlijke plek om samen te eten. Een vaste voorraadkast geeft ruimte voor opslag.

Hal: De ruime hal (circa 20m2) is de centrale ruimte naar diverse vertrekken. De werkkamer/ kantoor, de bijkeuken, het toilet, de trap naar de verdieping en de meterkast. Toegang wordt verleend via de voordeur of via de werkruimte.

Toilet: Toilet is ruim en modern.

Bijkeuken: De ruime bijkeuken geeft thans ruimte aan wasmachine, droger en een vriezer. Met circa 10m2 geeft deze ruimte voldoende mogelijkheden.

Werkkamer: De werkkamer/ kantoor heeft een oppervlakte van circa 12m2. Gepositioneerd op een op een rustige plek binnen de woning. Door een groot raam en veel licht een goede plek om te werken.

Bovenverdieping

Trap: Een vaste trap geeft toegang tot de ruime overloop en de bovenverdieping. De bovenverdieping een oppervlakte van circa 90 m2. De trap geeft toegang tot 6 slaapkamers, een ruime badkamer en een vaste trap naar zolder.

Slaapkamers: Op de bovenverdieping bevinden zich 6 slaapkamers. De slaapkamers hebben een oppervlakte van circa 16m2 (2x), 12m2 (2x) en 10m2 (2x). De slaapkamers zijn voorzien van velux-ramen met dubbelglas en verwarming.

Badkamer: Een ruime badkamer (12m2) geeft ruimte aan een bad, douchecabine, dubbele wastafel en toilet. De badkamer is van alle gemakken voorzien.

Zolder: De zolder is via een vaste trap te bereiken. De zolder is met circa 54m2 ruim. De ruimte is vrij in te richten en biedt thans ruimte voor opslag. Ook de centrale verwarming (Nefit, jaar 2000) is aldaar geplaatst.

Werkruimte

De werkruimte geeft thans ruimte als werkplaats voor houtbewerking. Het heeft een vloeroppervlakte van circa 100m2. De ruimte is vrij in te richten naar eigen activiteiten. Via de schuurdeuren is het mogelijk groter objecten in de ruimte te stallen. Boven de werkruimte bevindt zich een zolder welke ruimte kan geven aan opslag of mogelijk andere bestemming.

Roerende zaken

Er zijn geen roerende zaken in de koop begrepen en worden in gezamenlijk overleg tussen verkoper en koper vastgesteld.

Aanvaarding

De aanvaarding is in overleg

Prijstype

Kosten koper

Extra informatie

Energielabel: Voorlopig energielabel B

Centrale verwarming: Nefit, met boiler voor snel warm water, van het jaar 2000.

Erfdienstbaarheden: Geen

Bezichtigingen: In overleg met Brandsma Vastgoed

Riool: Aangesloten op het riool

Meterkast: Actueel en met ingebouwde waterontharder

Bouwtekening: Beschikbaar op aanvraag

Uitnodiging     

Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u er op dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoeksplicht

Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening e.d. Raadpleeg uw eigen makelaar!

– Brandsma Vastgoed –

 

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht