Greate Buorren 32 – 9263 PM - Garijp

Verkocht

Omschrijving

Namens opdrachtgever wordt deze ruime stelpboerderij aangeboden, gelegen in het centrum van Garijp. Er is een winkel gevestigd in de schuur van de boerderij en het aangebouwde pand. Achter de boerderij staat een zeer ruime schuur. De grootte van het erf en ondergrond is 1.273 m2.

Indeling woongedeelte:

Begane grond:
Aan de voorkant van de woning bevindt zich de entree, een kleine hal met meterkast geeft toegang tot ruime woonkeuken (circa 40 m2). Vanuit de woonkeuken is de woonkamer (circa 25m2) met openslaande deur naar de op het westen gelegen tuin bereikbaar. Aan de woonkeuken met inbouwkasten grenst de bijkeuken (circa 12m2) met modern toilet. De bijkeuken geeft toegang tot opslag- en bedrijfs-/winkelruimte. De woonkeuken geeft toegang tot de kelder en de trapopgang naar de 1ste verdieping.

Bovenverdieping:
1ste verdieping: Ruime overloop, 5 slaapkamers met inbouwkasten (waarvan 1 met balkon op westen), badkamer met douche, toilet en wastafel. 1 van de slaapkamers welke nu ingericht is als kantoorruimte geeft toegang tot de zolderruimte van de inpandige schuur. 
De zolderruimte geeft toegang met een vaste trap naar de begane grond en komt uit in de opslagruimte van de schuur. Ook is er een vaste trap naar een 2de verdieping, deze wordt gebruikt als berging en er is een extra kamer aanwezig.

Schuur/berging:
Een royale inpandige schuur geschikt voor gebruik van meerdere doeleinden met zolderruimte. 
Achter de woonboerderij staat een grote vrijstaande schuur (14 m x 7,5 m) opgebouwd met een beton-systeemwand, houten voorkant en vernieuwd dak (2018). Een deel van deze schuur is geïsoleerd (5 m x 7,5 m).

Winkelpand en erf:
Het bedrijfspand/winkelpand is er in 2012 bijgebouwd. In 2013 is het dak van de woonboerderij deels vernieuwd. Boven het terras is in 2019 een nieuwe overkapping geplaatst. Het gehele perceel is voorzien van asfalt.

Garijp: 
Garijp is een dorp aan de rand van de Wâlden (het Woudengebied) en ligt prachtig centraal in de provincie. 
Enkele grote plaatsen zoals Leeuwarden en Drachten liggen elk zo’n 15 km verwijderd.
Dankzij de centrale ligging en belangrijke verkeerswegen vlakbij is een vlotte verbinding verzekerd.
Dichterbij, op zo’n 4 km. afstand, ligt Burgum als hoofdplaats van de gemeente Tytsjerksteradiel. Burgum heeft een duidelijke streekfunctie vanwege een groot winkelaanbod.

Kenmerken

Overdracht 
PrijsBieden vanaf € 350.000 k.k.
AanvaardingIn overleg
  
Bouw 
Soort woonhuisWoonboerderij – met winkelpand
Soort bouwBestaande bouw
Soort dakZadeldak
  
Oppervlakten en inhoud 
Woonoppervlakte125 m2
Overige inpandige ruimte180 m2
Gebouw gebonden buitenruimte190 m2
Perceeloppervlakte1.273 m2
Inhoud350 m3
  
Indeling 
Aantal kamers7 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers1 badkamer
BadkamervoorzieningWastafel, douche en toilet
Aantal woonlagen2 woonlagen
  
Energie 
IsolatieWoning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en Cv
VerwarmingCv-ketel
Warm waterCv-ketel
EnergielabelVoorlopige energielabel G.
  
Buitenruimte 
LiggingGoede woonlocatie, in het centrum van het dorp
TuinTuin op westen
  
Bergruimte 
Schuur/bergingOp het erf staat een ruime houten schuur 
BijzonderhedenPerceel is geasfalteerd, perceel is deels belast met recht van overpad

Kadastrale aanduiding

Kadastrale gemeente SectieNummerOppervlakteOmschrijving
BergumC31521.273 m2Wonen met bedrijvigheid.
Erf-Tuin


Uitnodiging      
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoeksplicht
Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening e.d. Raadpleeg uw eigen makelaar!

– Brandsma Vastgoed – 

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht