Fiifgeawei 34 – 8626 GC - Offingawier

Verkocht

Omschrijving

Prachtige karakteristiek stelpboerderij op een bijzonder mooie locatie op kleine afstand van Sneek en het Snekermeer met totaal ca. 1.09.80 ha grond. Deze boerderij met ruime woning en grote schuur, vrijstaande loods, carport, kleine schuur en aangrenzende percelen is een bijzondere plek om te wonen met schitterend uitzicht over de landerijen.

 

Indeling

Begane grond: Entree/gang, woonkeuken, slaapkamer, woonkamer, badkamer, toilet en kantoor.

1ste verdieping: Overloop met 5 slaapkamers en inbouwkasten

Schuurgedeelte: De schuur is opgetrokken uit steensmuren met stalen stalramen. De schuur heeft nog de originele houten gebinten, de gebinten staan op gemetselde poeren, met een vloer van beton. Het dak is bedekt met keramische pannen liggende op sporen. aan de binnenzijde is het dak voorzien van rietbekleding. In de schuur is een afgescheiden gedeelte waarboven een begaanbare verdiepingsvloer is. De woning is eind jaren 90 gedeeltelijk in de schuur uitgebreid met slaapkamers.

Loods: De vrijstaande loods is uitgevoerd met een wand van prefab betonelementen. De vloer is een betonvloer en het dak bestaat uit golfplaat. De loods is voorzien van grote schuifdeuren.

Carport: De carport is gebouwd van regelwerk met houden delen en een stalen dakpannenplaat.

Kleine schuur: De kleine schuur bestaat uit metselwerk, gedeeltelijk bekleed met houden delen. in en aan de kleine schuur is een kippenren aanwezig.

Gronden: De gronde bestaan uit 1.09.80 ha kleigrond. De percelen zijn goed ontsloten middels de openbare weg. De ontwatering vindt plaats middels sloten en de draagkracht van de gronden is goed.

Overige kenmerken: Deze in 1888 gebouwde boerderij is uitgevoerd met de voor die tijd typerende details, zoals originele schouw, paneeldeuren en kelder. De boerderij staat op een kavel van 0.50.10 ha en de percelen van 0.36.60 ha en het grasland 0.23.10 ha. Er zijn verschillende terrassen aanwezig met uitzicht over de landerijen

 

 

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht