Carl Fellingerweg 2a - Makkum

Vraagprijs: € 975.000 K.K.
2004
182 m²
500 m³
3
Label Onbekend

Omschrijving

Landelijk gelegen woning te midden van de rust en schoonheid nabij Makkum. Deze woning gebouwd in 2004 bevindt zich tussen de 2 vaarwateren de Grote- en Kleine Zijlroede, en biedt een unieke woonlocatie waarin rust, ruimte en landelijk centraal staan. Het perceel van het geheel is circa 1,5 hectare groot, en strekt zich uit tot aan de Grote Zijlroede. Een geweldige locatie voor liefhebbers van landelijk wonen en buitenactiviteiten. Zo leent het perceel grasland met paardenbak zich uitermate voor bijvoorbeeld het houden van paarden en of hobbyvee.

Deze woning omarmt de essentie van comfortabel wonen in een rustieke omgeving. Het ruime leefgedeelte is doordacht ontworpen en biedt alle moderne gemakken, met rondom een prachtig landelijk uitzicht. Met veel natuurlijk licht en een vloeiende indeling, is dit huis een perfecte omgeving voor degenen die op zoek zijn naar een rustige levensstijl.

De tuin is met zorg aangelegd en bied een perfecte ruimte om te ontspannen, te spelen en te genieten van de natuurlijke pracht om u heen. Door de gunstige ligging van de tuin is er op elk moment van de dag een plekje in de zon te vinden met uitzicht over de landerijen en openbare vaart de Grote Zijlroede.

Het perceel inclusief erf en ondergrond is circa 14.749m2 groot. Het geheel is bovendien zeer geschikt voor het houden van paarden of andere hobby vee. Op het erf zijn twee ruime stallen met een oppervlakte van circa 1.750m2, een waardevolle aanvulling voor degenen die dromen van hobby’s, opslagruimte of zelfs het opzetten van een werkplaats. Deze stallen bieden veel potentie en flexibiliteit voor verschillende behoeften. De daken zijn vrij van asbest.

Dit alles wordt gepresenteerd tegen de achtergrond van een serene landelijke omgeving. Zo kunt u genieten van de rust en stilte die deze plek te bieden heeft, terwijl u toch profiteert van een goede bereikbaarheid van essentiële voorzieningen en nabijgelegen gemeenschappen zoals Makkum.

Woongedeelte
De woning is opgetrokken met spouwmuren, het dak gedekt met riet. Bouwjaar 2004. Het woongedeelte en de verdieping heeft houtenkozijnen met dubbelglas. De vloer op de begane grond en de verdieping zijn van beton. De begane grond wordt verwarmd middels vloerverwarming en een gaskachel in de woonkamer. Op de verdieping zijn radiatoren aanwezig. De woning is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie. Voor de gasvoorzieningen is de woning aangesloten op een propaangastank op eigen terrein. De woning is aangesloten op een septic tank. Er is glasvezel aanwezig.

Indeling woongedeelte:
Begane grond:
Entree/hal, ruime woonkamer met woonkeuken, serre, gang, wc, bijkeuken, kantoor.

Verdieping:
Trapopgang naar 1e verdieping met overloop, ruime slaapkamer met 2 inloopkasten, badkamer, 2 slaapkamers. Vervolgens is via een vlizotrap de vliering bereikbaar.

Stallen
Op het erf zijn 2 stallen aanwezig welke onderling zijn verbonden. De linker stal is circa 12m x 40m, met aansluitend een verlenging van 15,50m x 16m. De rechter stal is circa 15m x 64m. De daken zijn vrij van asbest. Enkel de linker stal heeft plafond van asbest. De stallen hebben de huidige functie als opslag. Tevens zijn er 8 paardenboxen aanwezig welke kunnen worden verhuurd.

De huidige opbrengsten vanuit de verhuur bedraagt als volgt:

  • carvanstalling is circa € 10.000,- p/j
  • paardenstalling is circa € 10.000,- p/j
  • verhuur dak voor zonnepanelen € 400,- p/j

Voorts aanwezig op het erf:

  • betonnen sleufsilo 40m x 4,5m
  • erfverharding (beton)
  • paardenbak circa 20m x 40m

Overige informatie

Bestemmingsplan – Enkelbestemming agrarisch

Prijstype – Kosten koper

Extra informatie
Bodemverontreiniging: Verontreiniging is niet bekend

Bijzonderheden: Gastank aanwezig op eigen terrein (huur), Zonnepanelen op stal niet in eigendom

Ondergrondse tank(s): Septic tank bij de boerderij, Mestputten onder de stallen

Riolering: Aangesloten op septic tank

Energielabel woning: Energielabel in aanvraag

Cv-Ketel: Cv-ketel

Televisie/ internet: Glasvezel

Meterkast: Recente meterkast

Krachtstroom: In de stallen

Asbest: Asbest plafond in linker stal

Erfverharding:  Beton

Bereikbaarheid: Het erf is middels een eigen verharde toegangsweg bereikbaar vanaf de openbare weg.

Aanbieding: Deze aanbieding geeft geen recht van eerste koop of andere verplichtingen anders dan afgesproken wordt met verkopers.

Uitnodiging     
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoek plicht
Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoek plicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening e.d. raadpleeg uw eigen makelaar!

– Brandsma Vastgoed –

Kenmerken

Overdracht

Prijs € 975.000 K.K.
Status Te koop
Status Per datum

Bouw

Soort object Woonboerderij
Type woning Vrijstaande woning
Kwaliteit woning Goed tot uitstekend
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Bouwjaar periode 2004
Aanmelding In verkoop genomen

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte 182 m²
Inhoud 500 m³
Gebouwgebonden buitenruimte 1750 m²

Indeling

Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 2

Energie

Energie label Onbekend

Tuin

Tuin Tuin rondom
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

Garage

Parkeergelegenheid Op terrein

Interesse?

Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Laat uw gegevens achter.