Van agrarisch boer naar
vastgoed boer.

Ruim 20 jaar geleden nam Rein Brandsma de drastische beslissing om het roer compleet om te gooien. Rein Brandsma, toen werkzaam als boer, besloot vanwege lichamelijke klachten te stoppen als boer en zich te richten op de makelaardij. Nu ruim 20 jaar later en vele ervaringen rijker is Brandsma agrarisch vastgoed uitgegroeid van eenmanszaak naar een bedrijf met meerdere werknemers. Er heerst echter nog altijd de boeren nuchterheid binnen het bedrijf. We hanteren daarbij het gezegde: “met de poten in de klei en de handen aan de ploeg”.

De diensten van Brandsma vastgoed.

Tegenwoordig is Brandsma agrarisch vastgoed een gevestigde naam in Friesland. Wat ons drijft is om onze opdrachtgevers te voorzien van passende strategische adviezen, en te bemiddelen bij aan- verkoop van agrarisch gerelateerde objecten.

Bij Brandsma agrarisch vastgoed staan we voor maatwerk bij agrarisch vastgoed. Geen één opdracht is hetzelfde, daarom gaan we met al onze opdrachtgevers in gesprek om hun wensen te bespreken. Zo brengen wij overzichtelijk in kaart waar de mogelijkheden liggen. Toe aan deskundig advies voor uw agrarische kwesties? Neem contact op met het team van Brandsma agrarisch vastgoed.

Kantoor van Brandsma Vastgoed.

Ons kantoor is gevestigd nabij Goënga. Tussen de weilanden en boerderijen in. Naast het prachtige uitzicht over de landerijen grenst ons kantoor aan een paardenbak. Rein Brandsma heeft naast vastgoed ook een passie voor Friese Paarden. Het kan dus voorkomen dat er tijdens de koffie een Fries Paard komt langslopen.

Unieke voorsprong door kennis.

Naast onze jarenlange ervaring in de markt, beschikken wij over een deskundig team met kennis over onderwerpen als juridische-, fiscale- en bedrijfsmatige vraagstukken. Dit alles onder één dak. Met deze combinatie van ervaring en kennis adviseren wij onze opdrachtgevers tot volle tevredenheid. Wilt u vrijblijvend kennismaken neem dan contact met ons op.