Perceel grasland - Tjalhuizum

Verkocht
Label Onbekend

Omschrijving

Een perceel grasland gelegen aan de Ingenawei en de Ringdyk nabij Tjalhuizum. Het perceel heeft de omschrijving grasland.
Verkoop bij inschrijving, sluitingsdatum vrijdag 29 april om 12:00 uur.

Interesse? Download hieronder de aanbiedingsbrief en het biedingsformulier.

Grootte : 5 hectare en 57 are en 60 centiare
Grondsoort : Klei
Bestemming : De onroerende zaak zal bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen bezitten die nodig zijn voor een normaal gebruik als grasland. Indien de feitelijke levering eerder plaatsvindt, zal de onroerende zaak op dat moment de eigenschappen bezitten die voor een normaal gebruik nodig zijn.

 

Verkoper staat niet in voor andere eigenschappen dan die voor een normaal gebruik nodig zijn. Verkoper staat ook niet in voor de afwezigheid van gebreken die dat normale gebruik belemmeren en die aan koper bekend zijn of kenbaar zijn op het moment van het tot stand komen van deze koopovereenkomst.

 

Verkoper heeft de onroerende zaak gebruikt als grasland, hetgeen partijen beschouwen als het normale gebruik. Voor zover koper voornemens is de onroerende zaak te gebruiken in afwijking van het normale gebruik, dient koper voor zijn rekening en risico voor de benodigde vergunningen, ontheffingen en dergelijke zorg te dragen. Koper wordt geacht zich op de hoogte te hebben gesteld/heeft zich op de hoogte gesteld van het vigerende bestemmingsplan en overige regelgeving en gepubliceerde voorstellen tot wijziging daarvan bij de betreffende overheidsinstanties, dan wel regelgeving en gepubliceerde voorstellen welke de bestemming en/of het gebruik kunnen/zullen beïnvloeden.

Vorm, ligging, grootte ontsluiting : Het perceel met aanduiding Nieuwland Friesland K 103 is gelegen en bereikbaar via meerdere dammen vanaf de openbare weg. Één dam gelegen aan de Ingenawei en twee dammen aan de Ringdyk. Het perceel is rechthoekig van vorm en heeft een oppervlakte van circa 5.57.60 Ha.
Detailhuishouding : Vlak, land is gedraineerd
Erfdienstbaarheden : Opstalrecht Gasunie Transport Services B.V.
Aanvaarding : Per 5 mei 2022
Betaling : Bij aanvaarding
Mestplaatsing : Koper aanvaardt 25m3 drijfmest op het land en op papier.
Voorwaarden : Aspirant-kopers kunnen aan deze aanbiedingsbrief geen enkel recht verbinden van voorkeur of eerste koop.

 

 

 

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Status Per datum
Status 5 mei

Bouw

Soort object Agrarisch grond
Kwaliteit woning Goed
Onderhoud binnen Goed
Aanmelding In verkoop genomen

Energie

Energie label Onbekend

Tuin

Tuin Tuin rondom
Onderhoud buiten Goed

Foto's 1