Woonboerderij te koop in Friesland.

Tijd om groter te gaan wonen? Of bent u toe aan meer rust en vrijheid? Neem eens een kijkje bij onze woonboerderijen te koop in Friesland. Als u aan Friesland denkt, dan denkt u aan natuur en ruimte. Mede hierdoor leent Friesland zich uitermate voor ruimtelijk wonen met de uitgestrekte weilanden, prachtige Friese meren en knusse dorpen en steden. Bovendien is er veel avontuur, cultuur en sport te vinden in Friesland. Kortom, genoeg te beleven in Friesland!  

Woonboerderijen in Friesland.

Friesland staat voornamelijk bekend om zijn typische stelpboerderijen en kop-hals-rompboerderijen. Beide staan bekend als iconen van het Hollandse landschap. Deze prachtige boerderijen staan verspreid door heel Friesland en zijn er in verschillende formaten, dus voor elk wat wils. Wellicht bewoont u binnenkort ook een prachtige Friese woonboerderij met een schat aan historie. Overtuigd van het wonen in Friesland?
Bekijk ons aanbod van woonboerderijen te koop in Friesland.

Jaarlijks stoppen er honderden boeren, dit biedt mogelijkheden voor het bewonen van boerderijen. Staat er op dit moment nog geen passende woonboerderij voor u te koop in Friesland? Schrijf u dan vrijblijvend in als zoekende, zo kunnen wij u op de hoogte houden wanneer wij een woonboerderij in ons portefeuille krijgen die aansluit bij uw woonwensen.

Brandsma agrarisch vastgoed – Maatwerk in agrarisch vastgoed.

Of u nu opzoek bent naar een agrarische onderneming of woonboerderij, bij Brandsma agrarisch vastgoed ontvangt u altijd persoonlijk maatwerk. Met meer dan 20 jaar ervaring in het Friese agrarische onroerend goed zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen bij verkoop en aankoop.