Tjalke van der Walstraat 22 - Koudum

Verkocht
1955
117 m²
4
Label Onbekend

Omschrijving

Vrij wonen midden in het dorp van Koudum op een royaal perceel van 1.730m2, het is mogelijk aan de Tjalke van der Walstraat 22. De woning heeft een centrale locatie en is gebouwd in 1955 op land dat vroeger behoorde bij de lokale tuinbouw waar Koudum bekend om staat. Dit gezellige dorp biedt volop voorzieningen, zoals basisscholen en voortgezet onderwijs, winkels, restaurants, sportverenigingen en goede bereikbaarheid door wegen en openbaarvervoer. Daarnaast zijn er ook prachtige wandel- en fietsroutes in de omgeving, waardoor u volop kunt genieten van de natuur.

Woning

De kenmerkende rode voordeur geeft toegang tot de woning. Vanuit de hal met wc is de woonkamer te bereiken. De woonkamer is circa 15m2 en wordt verwarmd met radiatoren en een open haard, de aansluitende eetkamer van circa 11m2 is af te sluiten middels de en-suitedeuren met ingebouwde kastruimte. In de eetkamer is naast de radiatoren een houtkachel aanwezig. Er is een kelder van circa 4,5m2 aanwezig met toegang vanuit de keuken. Via een doorloop vanuit de keuken is de berging van de woning te bereiken. In de berging hangt de Cv-installatie, er is een gasaansluiting aanwezig voor bijvoorbeeld een fornuis.

De woning heeft op de verdieping een overloop, badkamer en 4 slaapkamers van circa 7m², 7m², 8m² en 10m². De badkamer heeft een douche, wasbak en badkuip. Alle ruimtes zijn voorzien van radiatoren. De kozijnen op de verdieping zijn van kunststof en zijn voorzien van dubbelglas. De ondervloer van de verdieping is van hout en bedekt met vloerbedekking. De vliering is middels een Vlizotrap te bereiken, de ruimte wordt gebruikt als opslag.

De totale woonoppervlakte van de woning is circa 117m2. De woning is opgetrokken uit spouwmuren, de berging van halfsteensmuren. Het dak is bedekt met pannen en heeft aan weerszijde van het dak een schoorsteen. De dakgoten zijn van hout en met zink ingelegd. De kozijnen op de begane grond zijn van hout. De ramen zijn van dubbelglas, met uitzondering van de traditionele glas-in-lood ramen. De ondervloer op de begane grond is van hout. De vloer is overwegend bedekt met vloerbedekking. In alle vertrekken zijn radiatoren aanwezig.

De woning heeft geen hedendaags verduurzaamheden. Het kwaliteitsniveau van de woning valt het best te beschrijven als opknapper. Dit geeft u de mogelijkheid deze woning te verduurzamen, moderniseren en geheel naar eigen hand te zetten op een pracht locatie.

Tuin

De woning staat op een royaal perceel van 1.730m2 groot. De tuin van de woning biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van het buitenleven, zo is er op elk moment van de dag een zonnig plekje te vinden in de tuin. De tuin van de woning is goed onderhouden en ingericht met percelen gras, zonterras, moestuin en beplanting. Daarnaast is er een opslaghok van 3 x 12 meter aanwezig op het erf. Op het perceel is een ruime oprit gecreëerd met voldoende ruimte om meerdere auto’s te parkeren op eigen terrein, de erfverharding is van grind.

* In samenspraak met de verkopers zijn er vanuit privacyoverwegingen geen foto’s van de binnenkant van de woning gemaakt.

Indeling woning

Begane grond:                           Hal, wc, woonkamer, eetkamer, keuken, schuur, kelder

1e Verdieping:                           Via de vaste trap is de verdieping te bereiken. Overloop, 4 slaapkamers, badkamer

2e Verdieping:                           Via een Vlizotrap is de vliering te bereiken.

Roerende zaken

Roerende zaken is in overleg

Aanvaarding

De aanvaarding is in overleg

Prijstype

Kosten koper

Extra informatie

Energielabel:                             Energielabel in aanvraag

Verwarming:                             Middels CV (Atag Q38C, eigendom)

Erfdienstbaarheden:                  Geen

Bezichtigingen:                          In overleg met Brandsma Vastgoed        

Meterkast:                                Stoppenkast

Riool:                                       Aangesloten op riool

Asbest:                                     Niet bekend

Televisie/internet:                     ADSL/glasvezel kabel op het erf(moet nog worden aangesloten)

Bijzonderheden:                        Aanvaarding in overleg

Verkoopvoorwaarden ‘As is, where is’

Koper aanvaardt het verkochte op de datum van het ondertekenen van de leveringsakte in alle opzichten op basis van het uitgangspunt ‘as is, where is’, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke staat waarin het verkochte zich alsdan bevindt en koper heeft ter zake van de staat van het verkochte – behoudens expliciete garanties/verklaringen van verkoper – geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper.

Uitnodiging      

Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoeksplicht

Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening

e.d. Raadpleeg uw eigen makelaar!

– Brandsma Vastgoed –

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht
Status In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis
Type woning Vrijstaande woning
Kwaliteit woning Matig
Onderhoud binnen Matig
Bouwjaar periode 1955
Aanmelding In verkoop genomen

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte 117 m²
Externe bergruimte 36 m²

Indeling

Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 4
Aantal verdiepingen 4

Energie

Energie label Onbekend

Tuin

Tuin Tuin rondom
Onderhoud buiten Matig

Garage

Parkeergelegenheid Op terrein