Tilledyk 13, 9038 TB - Ingelum

Verkocht

Omschrijving

Algemeen

Namens opdrachtgever wordt een vrijstaande woning met grote schuur te koop aangeboden. De vrijstaande woning dateert uit 1928 en is in 1996 volledig is gerenoveerd en extra geïsoleerd. Met een tuin rondom de woning is het landelijk wonen nabij het dorp Ingelum (Engelum). Dit is circa 14 minuten rijden vanaf Leeuwarden. Het perceeloppervlakte is circa 2.350m2 en de inhoud van de woning circa 245m3.

Woning

De woning staat ruim op het perceel en dat geeft binnen en buiten een landelijke leefruimte. De totale woonoppervlakte is circa 150m2. Hierin bevindt zich het woongedeelte (circa 70m2) en de schuurruimte (circa 80m2). De woning biedt ruimte aan 3 slaapkamers. De gehele woning is beneden voorzien van centrale verwarming. De muren zijn geïsoleerd en de kozijnen zijn voorzien van dubbelglas. Het woongedeelte heeft plavuizen, welke naar de verschillende vertrekken in de woning is doorgelegd. De vloeren zijn van beton en de woning is voor het overgrote deel voorzien van een pannendak. De woning geeft verschillende mogelijkheden om te wonen en werken.

 

Indeling woongedeelte

Begane grond woongedeelte (oppervlakte circa 70m2)

Woonkamer: De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 22 m2. De vloer is van beton en geïsoleerd. Door de gehele beneden verdieping zijn authentieke plavuizen gelegd. Vanuit de woonkamer is vrij uitzicht en dat maakt de ruimte aangenaam en licht. Verbonden aan de woonkamer is de eetkamer en open keuken.

Keuken: De (open) keuken is verbonden aan de eetkamer en woonkamer. De keuken is voorzien van benodigde apparatuur. De woonkeuken heeft een totale oppervlakte van circa 20m2 en geeft gelegenheid om uitgebreid te koken.

Hal: De hal (circa 13m2) is de centrale ruimte naar diverse vertrekken. Onder andere het toilet, de douche, de schuur , de meterkast en de vaste trap naar de verdieping. Dit gedeelte van de woning is gedekt met een platdak.

Toilet: Toilet bevindt zich in de hal.

Douche: De douche bevindt zich op de begane grond. Heeft een oppervlakte van circa 8m2. De douche is eenvoudig, maar compleet. De douche daarnaast ruimte aan het witgoed.

Bovenverdieping (circa 50m2)

Trap: Een vaste trap geeft toegang tot de ruime overloop en de bovenverdieping. De bovenverdieping een oppervlakte van circa 50 m2. De trap geeft toegang tot 3 slaapkamers en een vlizotrap naar kleine vliering.

Slaapkamers: Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers. De slaapkamers hebben een oppervlakte van circa 11m2, 10m2 en 14m2. De slaapkamers zijn voorzien van velux-ramen met dubbelglas. De kamers worden verwarmd met losse kachels.

Zolder: De vliering is via een vliezotrap te bereiken. De zolder dient als opslag voor spullen en is door de kleine omvang niet in te richten als verblijfruimte.

Schuurruimte

De werkruimte geeft thans ruimte als werkplaats en opslagplaats. Het heeft een vloeroppervlakte van circa 80m2 en een inhoud van circa 300m3. De ruimte heeft een betonnen vloer, is niet verwarmd en niet geïsoleerd. Het dak is voorzien van platen. De ruimte is vrij in te richten naar eigen activiteiten. Via de schuurdeuren is het mogelijk grotere objecten in de ruimte te stallen. Boven de werkruimte bevindt zich een zolder welke ruimte kan geven aan opslag of mogelijk andere bestemming.

Tuin

De tuin is circa 2.000m2 en geeft prachtig vrij zicht over de landerijen. In de tuin staan diverse tuinhuisjes waar het zomers heerlijk is te vertoeven. De tuin is recht en omring door bomen en geeft een vrij gevoel. Midden in de natuur.

Kadastrale aanduiding

Kadastrale gemeente Sectie Nummer Oppervlakte Omschrijving
Beetgum F 379 2.350 m2 Wonen

 

Roerende zaken

Er zijn geen roerende zaken in de koop begrepen en worden in gezamenlijk overleg tussen verkoper en koper vastgesteld.

Aanvaarding

De aanvaarding is in overleg

Prijstype

Kosten koper

Extra informatie

Energielabel: Energielabel F, geldig tot 17-01-2029

Centrale verwarming: Nefit, van het jaar 1997.

Erfdienstbaarheden: Geen

Bezichtigingen: In overleg met Brandsma Vastgoed

Riool: Niet aangesloten, put bij de woning.

Meterkast: Actueel

Bouwtekening: Beschikbaar op aanvraag

Bereikbaarheid: Bushalte nabij de woning

Geluid: Woning is nabij vliegbasis

Uitnodiging     

Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u er op dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoeksplicht

Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening e.d. Raadpleeg uw eigen makelaar!

– Brandsma Vastgoed –

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht