Sjoerdsmastate 8 – 8925 AM - Leeuwarden

Verkocht

Omschrijving

Deze ruime eengezinswoning ligt in een kindvriendelijke en populair deel van de wijk Camminghaburen. Het treinstation met frequente verbinding naar Groningen en Leeuwarden Centraal ligt op ca. 2 minuten loopafstand. Daarnaast zijn enkele basisscholen en het gezellige winkelcentrum op loopafstand te bereiken.

 

De woning is gebouwd in 1989 en heeft aan de voorzijde vrij uitzicht over een groot speelveld met speeltuintje (geschikt voor kleine en grotere kinderen). Omdat de woningen aan de Sjoerdsmastate in een hofje zijn gebouwd heeft u aan de achterzijde van de woning een ruime en zonnige achtertuin.

In 2005 is de woning aan de achterzijde uitgebreid met een aanbouw, hierdoor is de woonkamer met circa 12 m2 vergroot en is er een ruime bijkeuken ontstaan. De aanbouw is voorzien van een riante lichtkoepel waardoor de woning veel lichtinval heeft.

 

Indeling

Bij binnenkomst treft u een ruime hal (ca. 8 m2) met trapopgang, toilet met fonteintje en toegang tot de de woonkamer. De ruime doorzon woonkamer van ca. 45 m2 is voorzien van een schuifpui naar de achtertuin. Tevens vindt u hier de moderne keuken (2008) welke is voorzien van een vaatwasser, gasfornuis met wokbrander, koelkast, elektrische oven en moderne vierkante RVS wasbak met spoeldouche garnituur.

De bijkeuken is voorzien van een plavuizen vloer en betegeling op de wanden. Ook vindt u hier een doorgang naar de achtertuin.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers (ca 12 m2, 10 m2 en 6 m2). De ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft tevens vrij uitzicht over het speelveld. Ook vindt u op de eerste verdieping een moderne badkamer uit 2010 met groot wastafelmeubel voorzien van twee warm en koud water kranen, hangend toilet en douche.

 

Via een vaste trap betreedt u de tweede verdieping met opslagmogelijkheid, aansluiting voor wasmachine en droger en Cv-installatie (2004). Daarnaast is er op de tweede verdieping een riante kamer gecreƫerd, welke nu in gebruik is als slaapkamer, maar ook gebruikt kan worden als kantoor, master bedroom of als opslag. De tweede verdieping is voorzien van drie Velux dakramen welke zorgen voor veel lichtinval.

De zonnige achtertuin (toegankelijk via brede steeg) is gelegen op het Oosten en is voorzien van twee terrassen, een grasveld en bloembak. Tevens vindt u in de achtertuin een berging voor de opslag van fietsen en tuingereedschap

 

 

 

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht