Sedyk 8 – 8857 RD - Wijnaldum

Verkocht

Omschrijving

Op een bijzondere plek in Friesland, aan de zeedijk bij Harlingen, en met uitzicht over de weilanden, staat een moderne, keurig onderhouden woning op een perceel van ruim 2.500m2. De woning is in 2002 volledig nieuw opgebouwd, is energiezuinig en is in 2015 uitgerust met zonnecollectoren om te voorzien in de dagelijkse energie. Het geheel biedt voor de paardenliefhebber met 4 boxen, 2 kampjes land en een paardenbak ruime mogelijkheden. Ook voor mensen die graag ruimte om zich heen hebben en toch of fietsafstand van de stad willen wonen is dit een zeer geschikt object. De bijbehorende ruime schuur is voor meerdere doeleinden te gebruiken.

De woning

Op de benedenverdieping bevinden zich de woonkamer, serre, keuken, douche, een extra  wc, een ruime slaapkamer en de bijkeuken. Op de bovenverdieping zijn twee ruime slaapkamers met op de overloop een ingebouwde inloopkast. De woning is bedekt met een pannendak en heeft deels een platdak. De woning is geschakeld met een achtergelegen woning. De woning is voorzien van HR+ beglazing. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

 

Begane grond

Woonkamer

De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 49m2 en heeft een modern karakter. Met de in 2016 aangebouwde serre (18m2) is het woongedeelte verder uitgebreid. De grote raampartijen geven zicht op het groen en dat geeft een ruimtelijk gevoel. De serre maakt lang genieten van de zon mogelijk. De ruimtes zijn goed geïsoleerd en voorzien van HR+ ramen. De vloerverwarming verwarmt de gehele benedenruimte. De vloer is bedekt met PVC.

Keuken

Naast de woonkamer bevindt zich een aparte, moderne woonkeuken De  oppervlakte is 16m2. Het keukenblad biedt met een aanrechtblad van 6 meter veel ruimte. Tevens is de keuken voorzien van alle moderne gemakken en heeft een quooker kraan voor direct gekookt water.

Bijkeuken

Een grote bijkeuken van circa 12 m2 geeft ruimte aan de wasmachine en droger en een keukenblok met veel kastruimte. Ook de meterkast en centrale verwarming is aldaar geplaatst. De meterkast is modern met slimme meter en aan de watervoorziening is een waterontharder gekoppeld. De centrale verwarming is van het merk AWB goed onderhouden. 

Hal

De ruime hal geeft toegang tot de verschillende vertrekken.

Slaapkamer

Op de begane grond is een slaapkamer gepositioneerd. De oppervlakte is circa 16 m2. De slaapkamer is direct verbonden met de badkamer.

Badkamer

De badkamer is voorzien van douche, ingebouwd badmeubel, wc en bidet. De badkamer is ruim (12m2) en geeft voldoende gelegenheid een bad of sauna te plaatsen.

 

Bovenverdieping

De hal geeft met een vaste trap toegang tot de overloop (9m2) op de bovenverdieping. Hier zijn twee slaapkamers. Met een oppervlakte van circa 16m2 en 20m2. Er is vaste kastruimte voor het opbergen van spullen.

 

Buiten

Tuin/ terras

De tuin rondom de woning bestaat uit twee gedeelten. Aan beide zijden van de woning. Voor beide geldt dat deze goed onderhouden zijn en veel privacy bieden. De tuinen hebben een oppervlakte van circa 10 x 15 meter en 5 x 8 meter. Hiermee geeft het de mogelijkheid optimaal van het mooie weer te genieten.

Buitenruimtes

Verbonden aan de woning is een grote schuur (circa 60m2) welke ruimte geeft aan 4 paardenboxen. Het betreffen 2 nieuwe boxen van 9m2 en 10,5m2 en twee kleinere boxen. De staat van de schuur is goed. Op de schuur liggen zonnepanelen welke in eigendom zijn en voorzien in de energiebehoefte van de woning. Tevens is de schuur geheel voorzien van ledverlichting en heeft zowel een warm- als een koud watervoorziening. Direct verbonden aan de schuur is de paardenbak. Deze heeft een omvang van circa 20 x 28 meter. De paardenbak is gedraineerd en met vlokken bedekt.

Het pad langs de paardenbak naar leidt naar een opslagschuur voor materialen, een droge mestopslag (10m2) en een kas voor het verbouwen van groente.

Parkeerplek

Voor en rondom de woning is voldoende ruimte voor het parkeren van auto’s. Thans ingericht voor 3 personenauto’s, daarnaast zijn er 2 overkappingen, geschikt voor het parkeren van een auto of trailer.

Overige

Er is een recht van pad vanaf de openbare weg richting de woning. Dit recht blijft bij koop van kracht.

De gehele woning voorzien van raamhorren.

 

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht