Oostergoostraat 75 - Grou

Verkocht
1964
97 m²
3
Label B

Omschrijving

Omschrijving
Centraal gelegen in Grou ligt deze onderhoudsarme en instapklare tussenwoning. Door de ligging van de woning zijn voorzieningen zoals supermarkten, openbaarvervoer, scholen, sportgelegenheden en het centrum van Grou op loopafstand te bereiken. Binnen 2 minuten bevindt u zich al op de A32 richting Heerenveen of Leeuwarden.

***

Bezichtigingen zullen plaatsvinden op donderdag 13 januari, vrijdag 14 januari en maandag 17 januari. Vraag een bezichtiging aan via ons kantoor (telefonisch of via mail).

***

Woning
De woning dateert uit 1964, de algehele staat is goed tot zeer goed. De woning heeft een L-vormige leefruimte van circa 31m² met veel lichtinval, de gedateerde keuken is recent bij het leefgedeelte betrokken. Plafonds zijn kortgeleden nog opnieuw gewit. Warmtevoorziening is op basis van radiatoren, in 2020 is een nieuwe Cv-installatie geplaatst (in eigendom). De ondervloeren van de woning zijn van hout en voorzien van laminaat. De woning heeft op de eerste verdieping een overloop, badkamer en 3 slaapkamers van circa 11m², 9m² en 7m², de 2 grootste slaapkamers hebben een inbouwkast. Een vlizotrap geeft toegang tot de vliering waar ook de Cv-installatie is gesitueerd. In 2014 zijn de schoorstenen op het dak verwijderd en is het dak voorzien van isolatie en nieuwe dakpannen. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas en ventilatieroosters. De woning heeft energielabel B.

Tuin
De woning heeft een voor- en achtertuin in verzorgde staat. De achtertuin van circa 4mx5m is gelegen op het zuidoosten. In de zomermaanden heeft u hierdoor langdurig zon in de tuin. Aan de tuin gelegen bevindt zich een stenen schuur in de gehele breedte van de tuin met een toegangsdeur naar de steeg. In de schuur is elektra aanwezig.

Indeling woning
Begane grond
Entree met hal, trap, toilet, kasten en meterkast. Vanuit de hal is de woonkamer met eetkamer en keuken bereikbaar.

1e verdieping
Via de vaste trap is de verdieping te bereiken. Vanuit de overloop zijn de badkamer, 3 slaapkamers en diverse kastruimten te bereiken.

2e verdieping
Via een vlizotrap is de 2e verdieping te bereiken. Met Cv-installatie.


Roerende zaken
Roerende zaken is in overleg

Aanvaarding
De aanvaarding is in overleg

Prijstype
Kosten koper

Extra informatie
Energielabel:
Energielabel B

Verwarming:
Middels CV (Nefit proline Nxt HRC 24 CW4 (2020))

Erfdienstbaarheden:
Mandelig voetpad
Verbod tot verhuur*

Bezichtigingen:
In overleg met Brandsma Vastgoed

Meterkast:
Actuele groepenkast

Riool:
Aangesloten op riool

Asbest:
Niet bekend

Televisie:
ADSL/Coax

Bijzonderheden:
Geen

Uitnodiging
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoeksplicht
Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening
e.d. Raadpleeg uw eigen makelaar!

– Brandsma Vastgoed –

*Koper mag het verkochte in gebruik geven (door middel van huur, pacht danwel op enige andere wijze onder welke titel ook) aan zijn eerste graads bloed- en aanverwanten, met hun gezin.
In alle andere gevallen is het koper verboden, gedurende een periode van drie jaar na de datum van de notariële akte van levering tussen verkoper en koper(getekend op 10 februari 2020), zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de verkoper of haar rechtsopvolger, het verkochte of een gedeelte daarvan te verhuren, te verpachten of op enige andere wijze onder welke titel ook, aan derden in gebruik te geven.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht
Status Per datum

Bouw

Soort object Woonhuis
Type woning Tussenwoning
Kwaliteit woning Goed tot uitstekend
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Bouwjaar periode 1964
Aanmelding In verkoop genomen

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte 97 m²

Indeling

Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 2

Energie

Energie label B

Tuin

Tuin Achtertuin
Onderhoud buiten Goed