Noardein 24, 8625 TJ - Oppenhuizen

Verkocht
Label Onbekend

Omschrijving

Omschrijving

Prachtige hoekwoning aan de rand van Oppenhuizen op 305m2 eigen grond met aan de achterzijde vrij uitzicht over de landerijen en een achtertuin op het westen. De woning (circa 98m2 woonoppervlakte) is in 1984 gebouwd, in 2020 is aan de voorzijde een dakkapel met kunststofkozijnen geplaatst. Het pannendak is voorzien van geïsoleerde dakplaten. De woning is grotendeels voorzien van dubbelglas en radiatoren. Naast de woning is een ruime schuur van circa 12m2 aangebouwd.

Indeling woning

Het woonoppervlakte is circa 98m2 en de inhoud van de woning is circa 215m3. Hoogte begane grond 2,50 m. De bovenverdieping 2,40m.

Indeling woning begane grond
Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, keuken, bijkeuken, hal en toilet. Totaal een oppervlakte van circa 41m2. Hoogte circa 2,50 meter. De woonkamer met vaste trapkast heeft een oppervlakte van ca. 24m2 de kozijnen zijn van hout en voorzien van dubbelglas. Plafonds zijn van beton. De vloer is van beton voorzien van een laminaatvloer. De keuken is eenvoudig, heeft een oppervlakte van circa 6,4m. Vanuit de keuken kijk je uit over de landerijen. De Cv-ketel (recent vervangen) bevindt zich in de keuken. De bijkeuken van circa 5,3m2 dient als wasruimte en geeft toegang tot de ruime achtertuin met vrij zicht. De ruimtes zijn voorzien van radiatoren. De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast en de vaste trap naar de eerste verdieping.

Indeling woning verdiepingen
Een vaste trap vanuit de hal geeft toegang tot de eerste verdieping. Hier zijn drie slaapkamers, de badkamer en een overloop met vlizotrap. De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn voorzien van een dakkapel met kunststof kozijnen en dubbelglas. De openslaande ramen zijn voorzien van op maat gemaakte horren. De derde slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een Velux dakraam met hor en geblindeerd rolgordijn. Twee slaapkamers zijn voorzien van knieschotten. De oppervlakten van de kamers zijn circa 13m2, 8m2 en 7m2. De badkamer (circa 2m2) is voorzien van douche en wastafel. Totale oppervlakte van de verdieping is circa 35,4m2. Hoogte circa 2,40 meter. 

Zolder
Een vlizotrap geeft toegang tot de zolder welke is voorzien van een dakraam. De ruimte dient thans als opslagruimte. De nokhoogte is circa 2,45m. De oppervlakte is circa 22,5m2. 

Kadastrale aanduiding

Kadastrale gemeenteSectieNummerOppervlakteOmschrijving
OppenhuizenG1372305m2Wonen (erf, tuin)

(Nadere toelichting opgenomen in de bijlage)

Roerende zaken

Er zijn geen roerende zaken in de koop begrepen en worden in gezamenlijk overleg tussen verkoper en koper vastgesteld.

Aanvaarding

De aanvaarding is in overleg

Prijstype

Kosten koper

Bestemming

Wonen (nadere info www.ruimtelijkeplannen.nl)

Extra informatie

Energielabel:                          Energielabel C

Centrale verwarming:            Ja, recent nieuw geplaatst. Remeha Tzerra M

Erfdienstbaarheden:              Recht van overpad nummer 26.

Bezichtigingen:                       In overleg met Brandsma Vastgoed 

Meterkast:                              Actueel

Bouwtekening:                       Beschikbaar op aanvraag   

Verhuur:                                  Het is tot 24-12-2021 niet toegestaan de woning te verhuren aan derden

Oppenhuizen

Oppenhuizen is een dorp in de gemeente Súdwest-Fryslân en ligt op steenworpafstand van Sneek. Binnen circa 10 minuten op de fiets bevindt u zich in de binnenstad van Sneek.

Oppenhuizen heeft circa 1.065 inwoners. Het dorp heeft vele voorziening, waaronder: bakkerij, slagerij, supermarkt (met postagentschap), basis- en peuterschool, buitenschoolse opvang, sportzaal, tennisbanen, voetbalveld, kapsalon, schoonheidssalon en vele verenigingen.

Uitnodiging   

Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoeksplicht

Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening e.d. Raadpleeg uw eigen makelaar!– Brandsma Vastgoed –

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht
Status Per datum

Bouw

Soort object Woonhuis
Kwaliteit woning Redelijk tot goed
Onderhoud binnen Redelijk tot goed
Aanmelding In verkoop genomen

Energie

Energie label Onbekend

Tuin

Tuin Achtertuin
Onderhoud buiten Redelijk tot goed