Marnedijk 13, 8744 ET - Schettens

Verkocht
3
Label G

Omschrijving

Op steenworp afstand van Bolsward ligt dit voormalig tolhuis. Deze vrijstaande woning met karakteristieke voorgevel is landelijk gelegen en ligt op een ruim perceel met diverse opstallen. De totale grootte van het perceel is 5.693m2.

Deze locatie kenmerkt zich door zijn historie en vrije zicht over de landerijen. Vanuit dit voormalige tolhuis, welke stamt uit 1856, heeft u zicht over de omringende landerijen. Het royale perceel heeft een ondergrond van 5.693m2 en biedt voldoende ruimte voor houden van dieren. Verder zijn er verscheidene opstallen aanwezig op het erf. Het erf is grotendeels omringd door een sloot. Het perceel is uitstekend te bereiken vanaf de openbare weg door middel van een tweetal opritten.

Deze woning is gelegen net buiten Bolsward en valt onder het dorp Schettens. Binnen een straal van 3 kilometer vindt u onder andere scholen, supermarkten en sportfaciliteiten. Al met al een rustige woonlocatie waar u landelijk kunt wonen maar niet geheel afgesloten bent. Vanuit Bolsward bereikt u met de auto in circa 10 minuten Sneek of de Afsluitdijk.

Indeling woning

Begane grond

Entree met hal, woonkamer met eetkamer, slaapkamer, toilet, keuken, badkamer. Vanuit de hal is de kelder te bereiken.

Verdieping

Via de vaste trap is de verdieping te bereiken. Aan weerszijde van de overloop is een slaapkamer te vinden met inbouwkasten.

Woning

De woning dateert oorspronkelijk uit 1856 en had functie als tolhuis. Sindsdien heeft de woning diverse veranderingen doorgemaakt. Ondervloeren van de woning zijn van hout. De algehele staat van de woning is matig tot redelijk. Het dak is bedekt met pannen. De woning heeft houten kozijnen met overwegend dubbel glas. Warmtevoorziening op basis van gaskachels.

Erf

Het erf is grotendeels omringd door een sloot. Vanaf de openbare weg is het perceel te bereiken middels twee opritten. De erfverharding is van klinkers. Het perceel heeft rondom zicht over de landerijen. Het merendeel van het perceel is grasland wat zich uitermate leent voor het hobbymatig houden van dieren.

Opstallen

Op het erf zijn diverse opstallen geplaatst. De algehele staat van de opstallen is matig tot redelijk. De opstallen worden gebruikt voor stalling, opslag en tevens het onderkomen voor vee.

Kadastrale aanduiding

 Kadastrale gemeenteSectieNummerOppervlakteOmschrijving
1WitmarsumG4114.030m2Wonen
2BolswardC721.663m2Agrarisch
 Totale oppervlakte  5.693m2 

Roerende zaken

Roerende zaken is in overleg

Aanvaarding

De aanvaarding is in overleg

Prijstype

Kosten koper

Extra informatie

Energielabel:Voorlopig energielabel G
Verwarming:Middels gaskachel
Erfdienstbaarheden:Geen
Bezichtigingen:In overleg met Brandsma Vastgoed
Meterkast:Verouderd
Riool:Aangesloten op riool
Asbest:Mogelijk asbest rookpijp, asbest platen op opstal
Televisie:Via schotel
Bijzonderheden:Bestempeld als karakteristiek bouwwerk

Uitnodiging  

Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoeksplicht

Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening e.d. Raadpleeg uw eigen makelaar!

– Brandsma Vastgoed –

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht
Status In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis
Type woning Vrijstaande woning
Kwaliteit woning Matig tot redelijk
Onderhoud binnen Matig tot redelijk
Aanmelding In verkoop genomen

Indeling

Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 1

Energie

Energie label G

Tuin

Tuin Tuin rondom
Onderhoud buiten Matig tot redelijk

Garage

Parkeergelegenheid Op het erf