Lytse Buorren 15 – 8842 LH - Wjelsryp

Verkocht

Omschrijving

Algemeen

Prachtige gemoderniseerde vrijstaande woning op een ruim perceel van ca. 1.047 m2 midden in het dorp Welsrijp gelegen aan het open vaarwater. De woning is gevestigd op circa 10-20 minuten rijden van Franeker, Leeuwarden en Sneek. En heeft hiermee een centrale ligging in Friesland. Bij de woning zijn meerdere bijgebouwen aanwezig, waardoor dit object naast wonen uitermate geschikt is voor het uitoefenen van diverse hobby- en bedrijfsmatige werkzaamheden. Ook kangoeroe-wonen behoort tot de mogelijkheden waarbij de ruimte binnen de schuur ingericht kan worden als appartement.

Woning

De in 1970 gebouwde woning met rondom tuin staat op het perceel van circa 937m2. De totale woonoppervlakte is circa 216 m2. Hierin bevindt zich onder andere het woongedeelte (ca 115m2) en het schuurgedeelte (95m2) verbonden aan de woning. De woning is goed geïsoleerd, heeft een pannendak en vloerverwarming op de begane grond. De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing.

Op de begane grond een open keuken met serre, een ruime woonkamer, een luxe grote badkamer, werkkamer en een grote bijkeuken welke dient als wasruimte. De bovenverdieping geeft ruimte aan 4 ruime slaapkamers en een tweede toilet. De zon draait in de zomermaanden om de woning (zuidwesten) en met verschillende schuifdeuren is men snel in de ruime tuin rondom.

Indeling woongedeelte

Begane grond woongedeelte

Woonkamer:  De ruime woonkamer heeft een oppervlakte van ca 50m2. Verschillende raampartijen maken de ruimte licht en de toegang tot de tuin is met verschillende schuifdeuren goed. De woonkamer is modern en neutraal ingericht. En is voorzien van plavuizen met vloerverwarming.

Open keuken: Verbonden aan de luxe open keuken is de woonkeuken welke door de grote raampartijen verbonden is met de tuin en een fijne plek is om aan tafel te dineren.  De keuken is nieuw geplaatst in 2016 en voorzien van koelkast, magnetron, vaatwasmachine, elektrische oven, inductiekookplaat en afzuigkap. De totale woonkeuken heeft een oppervlakte van ca 28m2.

Hal: Aan de zijde van de woning is een entree met meterkast trapopgang en toegang naar de woonkamer. De hal geeft toegang tot de vaste trap naar de verdieping. Deze entree wordt niet als hoofdingang gebruikt. De reguliere toegang van de woning is via de bijkeuken.

Bijkeuken: Via de zijde van de woning geeft de bijkeuken toegang tot de woning. Hierbinnen wordt is de wasruimte gepositioneerd en ruimte voor extra koel of vries voorzieningen. Via de bijkeuken wordt ook toegang gegeven tot de tussenruimte naar de woonkamer. Binnen de tussenruimte is de badkamer, het toilet, de meterkast en een werkkamer geplaatst. De gehele ruimte is voorzien van plavuizen met vloerverwarming.

Toilet: Het aparte toilet bevindt zich in de centrale hal en is modern.

Badkamer: De moderne (luxe) badkamer is in 2013 nieuw gerealiseerd. Deze is voorzien van vloerverwarming, whirlpool, dubbele wastafel, toilet en inloopdouche.

Werkkamer: Op de begane grond is een ruime werkkamer aanwezig. Op een “stille” plek in de woning. De ruimte kan eveneens worden bestemd als slaapkamer.

Bovenverdieping

In 2012 is de complete bovenverdieping, inclusief dak, de (kunststof) kozijnen en dakgoten vernieuwd en geïsoleerd. De bovenverdieping biedt ruimte aan 4 slaapkamers en een apart toilet. Via een vaste trap wordt toegang geboden tot de verdieping.

Slaapkamers: In 2012 is de bovenverdieping opnieuw ingedeeld met 4 ruime slaapkamers. De grote slaapkamer is voorzien van wastafel. De kamers zijn voorzien van dubbelglas en rolscreens.

Toilet: Op de bovenverdieping is in 2012 een apart toilet gerealiseerd en is modern ingericht.

Zolder: De zolder is te bereikbaar via een vlizo trap en dient thans als opslagruimte.

Schuur

Verbonden aan de woning is een grote schuurruimte (ca 95m2), ook te gebruiken als werkplaats. Deze is voorzien van overhead-deur, openslaande deuren, opslagruimte en een zolder, welke te bereiken is via een vaste trap. Ook is het mogelijk binnen de ruimte een separaat appartement te realiseren.

Loods

In 2014 is een nieuwe loods gebouwd. De vloer is van beton. De loods heeft een oppervlakte van 6,25 x 8 meter en is 5 meter hoog. Hoogte van de goot is 3,5 meter. De schuifdeur wordt elektronisch aangedreven.

Extra informatie

Bij de woning hoort een vrijstaande schuur met een strook grond van ca 110m2, gelegen aan de overzijde van de straat en aan open vaarwater. De aanlegsteiger en vaarwater is toegankelijk voor pleziervaartuigen. Ruime parkeergelegenheid bij de woning

Het dorp

Welsryp ligt ten Zuid-West van Leeuwarden en in de naastgelegen stad Franeker en dorp Winsum zijn veel winkelvoorzieningen aanwezig. Welsryp valt op door de wijde structuur van het dorp met mooie vergezichten en ligt te midden van weilanden. Er is een goede basisschool aanwezig in het dorp als ook een dorpshuis en verschillende sportverenigingen.

Kadastrale aanduiding

Kadastrale gemeente Sectie Nummer Oppervlakte Omschrijving
Baard A 3323 675 m2 Wonen
Baard A 4187 262 m2 Wonen
Baard A 4172 110 m2 Berging – Stalling (garage – schuur)

Roerende zaken

Er zijn geen roerende zaken in de koop begrepen en worden in gezamenlijk overleg tussen verkoper en koper vastgesteld.

Aanvaarding

De aanvaarding is in overleg

Prijstype

Kosten koper

Extra informatie

Energielabel: Voorlopig energielabel D

Centrale verwarming: Remeha, combi-ketel, van het jaar 2007

Erfdienstbaarheden: Geen

Bezichtigingen: In overleg met Brandsma Vastgoed

Riool: Op diep riool

Meterkast: Actueel

Bouwtekening: Beschikbaar op aanvraag

Bereikbaarheid: Bushalte net buiten Wjelsryp

Geluid: Geen bijzonderheden

Uitnodiging   

Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoeksplicht

Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening e.d. Raadpleeg uw eigen makelaar!

– Brandsma Vastgoed –

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht