Kleasterdyk 6, 8636 VC - Britswerd

Verkocht

Omschrijving

Algemeen
Namens opdrachtgever wordt in Britswerd deze keurige woning met vrijstaande schuur aangeboden. De woning dateert uit 1930 en is modern ingericht. De woning is gelegen net buiten het dorp en staat op een ruime kavel van 433m2 eigen grond. De woning heeft een eigen oprit, een ruime tuin met landelijk zicht en is gelegen nabij open vaarwater en aanleg stijger. Britswerd is centraal gelegen in de regio (Sneek, Franeker, Leeuwarden en Bolsward). 

Woning
Deze mooie eengezinswoning staat op een ruim perceel van 433m2 eigen grond en heeft een woonoppervlakte van circa 80m2 met een inhoud van circa 245m3. De woning is in-stap-klaar en is modern ingericht. Het biedt ruimte aanwoonkamer, keuken, badkamer, 2 slaapkamers en een vliering welke middels vlizotrap toegankelijk is. De woning is voorzien van centrale verwarming. Dubbele beglazing is binnen de gehele woning aanwezig. De vloer van de begane grond is van beton. De verdiepingsvloer van hout. Het dak is voorzien van een pannen.

Indeling woongedeelte

Begane grond woongedeelte (oppervlakte circa 42m2)

Woonkamer:    
De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 18m2. Het heeft een landelijke kijk naar buiten. De diverse raampartijen maken de ruimte licht. De vloer is van plavuizen. Het balkenplafond (h 2,65m) geven en de palletkachel maken de ruimte een sfeervol geheel. 

(Eet)Keuken:           
De hoekkeuken (circa 14 m2) is ruim en voorzien van inbouw- koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. De keuken is direct verbonden met de woonkamer en door de afscheidingswand tussen de kamer een eigen ruimte om gezellig te eten. 

Hal:                 
De hal (circa 4 m2) is de centrale ruimte naar de diverse vertrekken, waaronder de  woonkamer, keuken, toilet, badkamer. De centrale verwarming (2008) is geplaatst in een opbergkast binnen deze ruimte.  

Badkamer:        
Op de begane grond bevindt zich de badkamer (circa 6m2). Deze is eigentijds en voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. Ook geeft de badkamer ruimte aan de wasmachine.

Bovenverdieping

Trap:                
Een vaste trap geeft toegang tot de overloop en de bovenverdieping. De bovenverdieping heeft een oppervlakte van circa 26m2. De trap geeft toegang tot 2 slaapkamers. De hoogte is 2,36m. 

Slaapkamers:    
Op de bovenverdieping bevinden zich 2 slaapkamers. De slaapkamers hebben een oppervlakte van circa 14m2 en 8m2 en zijn beide voorzien van dubbelglas en worden verwarmd met centrale verwarming. 

Zolder: Een vlizo-trap geeft toegang tot de opbergzolder. Deze heeft een oppervlakte van circa 16m2. Er kan niet worden gestaan en dient als ruimte voor opslag. 

Schuur
Achter de woning staat een ruime schuur met tegel vloer. Aan de schuur is een veranda gemaakt welke is voorzien van houten vlonders. Het dak is bedekt met pannen dakplaten. De schuur heeft een oppervlakte van circa 19m2 met heeft een inhoud van circa 60m3.

Tuin
De tuin is netjes ingericht en voorzien van een veranda en een vlonderterras.

Extra Insteekhaven is nagenoeg naast de woning. Deze geeft ontsluiting op de Franekervaart. Hiervan kan door bewoners gebruik gemaakt worden. Over het perceel loopt een recht van pad naar de naastgelegen buren. 

Roerende zaken
Er zijn geen roerende zaken in de koop begrepen en worden in gezamenlijk overleg tussen verkoper en koper vastgesteld.

Aanvaarding
De aanvaarding is in overleg

Prijstype
Kosten koper

Extra informatie
Energielabel: Energielabel G
Centrale verwarming: Eigendom, dateert uit 2008

Riool: aangesloten op riolering
Erfdienstbaarheden: Recht van pad voor naastgelegen buren
Bezichtigingen: In overleg met Brandsma Vastgoed

Meterkast: Actueel 

Kabel: aanwezig, aanvraag voor glasvezel netwerk ingediend

Uitnodiging      
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u er op dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoeksplicht
Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening
e.d. Raadpleeg uw eigen makelaar!

– Brandsma Vastgoed – 

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht