Hegebuorren 15, 9073 HT - Marrum

Verkocht

Omschrijving

Namens opdrachtgever wordt deze vrijstaande woning in het hart van Marrum aangeboden. Marrum is een terpdorp met circa 1.500 inwoners ten noorden van Leeuwarden. Het dorp biedt voldoende voorzieningen zoals een basisschool, supermarkt en verscheidene sport- en horecagelegenheden. De woning dateert uit 1974 en staat op een ruime kavel van circa 430m2 eigen grond. 

Woning
Deze vrijstaande woning staat op een ruim perceel van 430m2 eigen grond en heeft een woonoppervlakte van circa 121m2. De inhoud van de woning is circa 264m3. De woning biedt op de begane grond ruimte aan een woonkamer, een keuken, een bijkeuken, een slaapkamer en het toilet. De woning is opgebouwd uit een houtskeletbouw met aan de buitenzijde steen. Het dak is belegd met pannen onderlegd met doek en isolatiemateriaal. De benedenvloer is van beton, de verdiepingsvloer is van hout. De raamkozijnen zijn van hout. De bekleding aan de voor en achterzijde van de woning is van hout. Boei delen en dakgoten zijn ook van hout. De woning is deels voorzien van dubbelglas en deels enkelglas.

Indeling woning begane grond
Op de begane grond de woonkamer, keuken, bijkeuken, toilet, slaapkamer. Totaal een oppervlakte van circa 75m2. Hoogte circa 2,54 meter. Een ruime en lichte woonkamer met eetkamer. Oppervlakte is ca. 35m2. Binnen de ruimte is een aansluiting voor houtkachel aanwezig. De kozijnen zijn van hout. De ramen zijn enkelglas. De ruimte is voorzien van radiatoren. Plafonds zijn van board. De vloer is van beton belegd met een parketvloer. De keuken is eenvoudig en heeft een oppervlakte van circa 9m2. De slaapkamer beneden is circa 12m2 en is voorzien van wastafel. De later aangebouwde bijkeuken (hout) geeft ruimte aan de CV en dient als wasruimte.

Indeling woning verdieping
Een vaste trap vanuit de centrale hal geeft toegang tot de verdieping. Hier zijn twee slaapkamers, de badkamer en een ruime overloop met velux dakraam. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van een balkon (hout). De slaapkamers boven zijn voorzien van knieschotten. De oppervlakten van de kamers zijn circa 17m2 en 14m. De badkamer (circa 6m2) is voorzien van bad, douche en wastafel. Totale oppervlakte circa 46,4m2. Hoogte circa 2,40 meter. 

Kenmerken woning

  • Nefit HR Combiketel (circa 1995), radiatoren in alle vertrekken
  • Ruime tuin achter de woning (ca. 22 meter diep en 10 meter breed) gelegen op het noorden, met appelbomen en houten tuinhuis met houtkachel. 
  • Voorlopig energielabel D
  • Vrijstaande garage met elektra en betonnen vloer, circa 20m2
  • Aangesloten op riool
  • Kabel aanwezig
  • Geen erfdienstbaarheden of kwalitatieve verplichtingen

Roerende zaken
Er zijn geen roerende zaken in de koop begrepen en worden in gezamenlijk overleg tussen verkoper en koper vastgesteld.

Aanvaarding
De aanvaarding is in overleg

Prijstype
Kosten koper

Uitnodiging

Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoeksplicht

Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening e.d. Raadpleeg uw eigen makelaar!

– Brandsma Vastgoed –

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht