Heerenhoogweg 14 - Wijckel

Verkocht
1965
104 m²
280 m³
3
Label D

Omschrijving

Gelegen in het pittoreske dorp Wijckel staat deze vrijstaande woning met uitzicht over de Friese landerijen. De woning verkeert in uitstekende staat en is instap klaar voor haar nieuwe eigenaren. Wijckel ligt centraal tussen het Slotermeer en de bossen van Gaasterland. De perfecte plek om te genieten van het beste van het Friese landschap.

Woning
De woning is goed onderhouden en is overwegend voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas. Het dak is bedekt met pannen, aan weerszijde van het dak is een schoorsteen aanwezig. De dakgoten zijn van kunststof en zijn met zink ingelegd. De ondervloer op de begane grond is overwegend van hout en bedekt met laminaat. De ondervloer van de hal en bijkeuken zijn van beton en hebben een tegelvloer. Alle ruimtes worden verwarmd middels radiatoren, in de woonkamer is een sfeervolle houtkachel aanwezig.

De woonkamer van circa 23m2 geeft uitzicht over de landerijen en heeft over de gehele dag zonlicht. Vanuit de woonkamer is de woonkeuken te bereiken, door de tussendeur kunnen de ruimtes van elkaar worden afgesloten. De woonkeuken van circa 20m2 is ruim opgezet en vanuit de eettafel is er door de openslaande deuren zicht op de tuin. De keuken zelf is van alle gemakken voorzien, inbouwkoelkast, -vaatwasser en -oven. 5 pits gaskookplaat en een stenen keukenblad. In de bijkeuken bevindt zich het toilet en witgoedaansluitingen. De vloer in de bijkeuken is van steen.

De woning heeft op de verdieping een overloop met een knieshot ruimte. Er zijn drie slaapkamers van circa 13m², 10m² en 7m² en een badkamer aanwezig. De grootste slaapkamer van circa 13m² heeft twee inbouwkasten in de kamer en een deur om het platdak te bereiken. De overige twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning en hebben uitzicht over de landerijen. De badkamer heeft een douche/bad, toilet en wasbak. Alle ruimtes zijn voorzien van radiatoren. De ondervloer van de verdieping is van hout en bedekt met laminaat. De badkamer is voorzien van een betonvloer met vloerverwarming, er is een douchebad, toilet en wasbak aanwezig. Een vlizotrap geeft toegang tot de opbergzolder.

Tuin
De achtertuin van de woning is gelegen op het Noordwesten en heeft een ruime overkapping zodat er langdurig in de tuin kan worden gezeten. Er is stroom aanwezig in de overkapping. De woning heeft een eigen oprit waarop meerdere voertuigen kunnen worden geparkeerd. De oprit loopt over de gehele lengte van het perceel en komt uit bij de garage waar nog een auto kan staan. De garage van circa 29m2 fungeert momenteel als klus hok. De vloer is van beton. Er is een gaskachel en krachtstroom aanwezig. Boven de garage is een vliering.

Indeling woning
Begane grond: Hal, woonkamer, woonkeuken, wc, bijkeuken.
Verdieping: Via de vaste trap is de verdieping te bereiken. Overloop, 3 slaapkamers, badkamer.
Zolder: Via een vlizotrap is opbergzolder te bereiken.

Roerende zaken
Roerende zaken is in overleg

Aanvaarding
De aanvaarding is in overleg

Prijstype
Kosten koper

Extra informatie
Bouwjaar: 1965
Energielabel: Energielabel D (door spouwmuurisolatie kan dit worden verhoogd naar B)
Bestemming: Wonen
Verwarming: Middels CV (Intergas Kompakt HRE, eigendom)
Erfdienstbaarheden: Geen
Bezichtigingen: In overleg met Brandsma Vastgoed        
Meterkast: Meterkast in 2010 geplaatst, 9 groepen
Riool: Aangesloten op riool
Asbest: Niet bekend
Televisie/internet: Glasvezel
Bijzonderheden: Aanvaarding in overleg

Uitnodiging      
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoeksplicht
Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening e.d. Raadpleeg uw eigen makelaar!

– Brandsma Vastgoed –

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht
Status Per datum

Bouw

Soort object Woonhuis
Type woning Vrijstaande woning
Hoofdfunctie Wonen
Kwaliteit woning Goed tot uitstekend
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Bouwjaar periode 1965
Aanmelding In verkoop genomen

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte 104 m²
Inhoud 280 m³
Externe bergruimte 29 m²

Indeling

Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 3

Energie

Energie label D

Tuin

Tuin Tuin rondom
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

Garage

Garage ja
Parkeergelegenheid op