Hearedyk 37 - Itens

Verkocht
1923
212 m²
6
Label Onbekend

Omschrijving

Omschrijving

Midden in het dorp Itens staat deze karakteristieke woning. Ondanks zijn voorkomen is de woning opvallend ruim door zijn aanbouw aan de achterzijde. Zo is er voldoende ruimte voor een familie. Itens is van oudsher een terpdorp welke intensief samen werkt met de dorpen Hinnaard, Lytsewierrum en Rien.

Woning

Van oorsprong stamt deze woning uit 1923. Het vooraanzicht van de woning is herkenbaard door zijn symmetrische aanzicht. De entree bevindt zich in het midden, de lange centrale hal achter de voordeur loopt tot achter in de woning welke uitkomt bij 4 (slaap)kamers, badkamer en toilet. Aan het begin van de hal is aan de linkerzijde een zitkamer. De kamer heeft de dwarsbalken in het plafond in het zicht. De kamer wordt verwarmd middels radiatoren en een houtkachel. De zitkamer is de enige ruimte met houten ondervloer, de overige ruimtes op de begane grond zijn voorzien van een betonnen ondervloer. Vanuit de hal aan de rechterzijde bevindt zich de woonkamer met keuken. Het plafond is voorzien van schrootjes met isolatie. De ruimte wordt verwarmd middels radiatoren en een gasgestookte haard. In de keuken is een schuifpui geplaatst welke uitkomt op het terras ten oosten van de woning. De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbelglas. De staat in zijn geheel is redelijk tot goed.

De verdieping van de woning is via een vaste trap te bereiken, vanuit de overloop zijn 3 slaapkamers te bereiken met verschillende oppervlakten. Circa 11m², 11m² en 28m². Op de overloop is de cv-installatie geplaatst. De ondervloer van de verdieping is van hout en bedekt met vloerbedekking. Alle kamers zijn voorzien van radiatoren.

Tuin

De tuin van de woning ligt rondom. Vanaf de openbare weg is de woning te bereiken met een eigen brug en oprit. Achter de woning ligt een royale tuin welke is ingedeeld met gras en diverse zitplekken, ook staat er een houten opslag hok van circa 3,5 x 9m met aansluitend een kippenhok. Achter in de tuin bevinden zich diverse fruitbomen, waarin zoal appels, pruimen en meer groeien. Ondanks de ligging van de tuin op het noordoosten kan er langdurig van de zon worden genoten door de diepte van de tuin en lage bebouwing. Naast de woning en daarachter bevindt zich een royaal perceel van circa 15.710m² met agrarische bestemming, het land is volledig omringt door een sloot en hekwerk. Deze percelen hebben een eigen verharde oprit vanaf de openbare weg om zo bij de loods met stalling en paardenbak te geraken.

De paardenbak is circa 16m x 38m. De loods van circa 8m x 12m, is opgetrokken uit steen en damwandpanelen. Het dak is voorzien van golfplaten en 12 zonnepanelen ten behoeve van de woning. Er is een overheaddeur aanwezig van circa 3m x 3m. In de loods zijn 3 paardenboxen gerealiseerd. Naast de stalling is een mestsleuf aanwezig van circa 4m x 5m.

Indeling woning

Begane grond:                           Hal, woonkamer met keuken, zitkamer, toilet, badkamer, 4 slaapkamers, garage.

Verdieping:                               Via de vaste trap is de verdieping te bereiken. Vanuit de overloop zijn 3 slaapkamers te bereiken.

Roerende zaken

Roerende zaken is in overleg

Aanvaarding

De aanvaarding is in overleg

Prijstype

Kosten koper

Extra informatie

Energielabel:                             Energielabel in aanvraag

Verwarming:                             Middels CV (Nefit Topline HRC30)

Erfdienstbaarheden:                  Geen

Bezichtigingen:                          In overleg met Brandsma Vastgoed        

Meterkast:                                Stoppenkast (teruglopende meter i.v.m. terugleveren stroom zonnepanelen.)

Riool:                                       Aangesloten op riool

Asbest:                                     Niet bekend

Televisie/internet:                     ADSL, glasvezelkabel

Bijzonderheden:                        Geen

Uitnodiging      

Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoeksplicht

Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening

e.d. Raadpleeg uw eigen makelaar!

– Brandsma Vastgoed –

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht
Status In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis
Type woning Vrijstaande woning
Kwaliteit woning Redelijk
Onderhoud binnen Redelijk
Bouwjaar periode 1923
Aanmelding In verkoop genomen

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte 212 m²

Indeling

Aantal slaapkamers 6
Aantal verdiepingen 2

Energie

Energie label Onbekend

Tuin

Tuin Tuin rondom
Onderhoud buiten Redelijk

Garage

Garage aangebouwd van steen
Parkeergelegenheid Op terrein