Folkert de Jongstraat 22, 8801 BJ - Franeker

Verkocht

Omschrijving

Algemeen
Namens opdrachtgever wordt deze fraaie twee-onder-één-kapwoning met geschakelde garage aangeboden. De woning dateert uit 1965 en is in 2012 voorzien van vloer- en spouwmuurisolatie. De woning staat op een ruime kavel van 299m2 eigen grond, met een grote tuin en eigen oprit in de rustige wijk Watertoren, Bloemketerp en Zevenhuizen aan de rand van Franeker.

Woning
Deze mooie eengezinswoning staat op een ruim perceel van 299m2 eigen grond en heeft een woonoppervlakte van circa 100m2 met een inhoud van circa 280m3. De garage, voorzien van een kunststof elektrische deur uit 2013, heeft een oppervlakte van circa 19m2 met een inhoud van circa 45m3. De woning biedt ruimte aan 3 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond. De woning is voorzien van centrale verwarming. De vloer van de woonkamer is in 2012 geïsoleerd doormiddel van chips die in de kruipruimte zijn aangebracht, vloeren in de hal, keuken, toilet en badkamer hebben een cementdekvloer, de overige vloeren van de begane grond en de bovenverdieping zijn van hout. De spouwmuren zijn in 2012 geïsoleerd door EPS HR++ parels. Kozijnen zijn deels voorzien van dubbelglas. Het zadeldak is voorzien van een pannendak. Aan de kopse kant van de woning is de bovenkant van de gevel voorzien van kunststof planken.

Indeling woongedeelte

Begane grond woongedeelte (oppervlakte circa 66m2)

Woonkamer:    
De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 28m2. De vloer is van hout en is geïsoleerd. Vanuit de woonkamer is er een ruimtelijk uitzicht over de rustige straat.

Hal:                 
De hal (circa 10 m2) is de centrale ruimte naar de diverse vertrekken. Woonkamer, keuken, toilet, badkamer, de meterkas en de vaste trap naar de verdieping. 

Keuken:           
De keuken (circa 9 m2) is voorzien van inbouw- koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. Tevens is hier een aansluiting voor de wasmachine aanwezig. 

Aanbouw:        
Aan de keuken is een kleine aanbouw (circa 5m2) gerealiseerd voorzien van lichtkoepel. De aanbouw is tevens vanaf de oprit en vanuit de achtertuin te bereiken.

Slaapkamer:     
Op de begane grond is een slaapkamer aanwezig van circa 11m2.

Toilet:              
Het toilet is te bereiken vanuit de hal. 

Badkamer:        
De eenvoudige badkamer (circa 2m2) bevindt zich op de begane grond.


Bovenverdieping

Trap:                
Een vaste trap geeft toegang tot de overloop en de bovenverdieping. De bovenverdieping heeft een oppervlakte van circa 34 m2. De trap geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers.

Slaapkamers:    
Op de bovenverdieping bevinden zich 2 slaapkamers. De slaapkamers hebben een oppervlakte van circa 23m2 en 11m2 en zijn beide voorzien van dubbelglas, een inloopkast en worden verwarmd met centrale verwarming. Vanuit de slaapkamer met dakkapel is de berging te bereiken waar de Cv-ketel hangt.

Garage
Ruime garage met betonnen vloer en plat dak deze is voorzien van een kunststof elektrische deur uit 2013, heeft een oppervlakte van circa 19m2 met heeft een inhoud van circa 45m3.

Tuin
De tuin is zeer netjes ingericht en voorzien van de zeer nette bestrating. De achtertuin (circa 50 m2) ligt op het oosten en voortuin op het westen.

Kadastrale aanduiding

Kadastrale gemeente SectieNummerOppervlakteOmschrijving
FranekerC1969299 m2Wonen


Roerende zaken
Er zijn geen roerende zaken in de koop begrepen en worden in gezamenlijk overleg tussen verkoper en koper vastgesteld.

Aanvaarding
De aanvaarding is in overleg

Prijstype
Kosten koper

Extra informatie
Energielabel: Energielabel C
Centrale verwarming: Nefit, van het jaar 2013, laatste onderhoud 2018
Erfdienstbaarheden: Geen
Bezichtigingen: In overleg met Brandsma Vastgoed       
Riool: Aangesloten op de riolering  
Meterkast: Actueel 

Uitnodiging      
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u er op dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoeksplicht
Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening
e.d. Raadpleeg uw eigen makelaar!

– Brandsma Vastgoed – 

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht