Adelenstrjitte 3 - Sexbierum

Verkocht
1928
214 m²
4
Label E

Omschrijving

Omschrijving
Op zoek naar uw droomhuis op een prachtige locatie? Stap dan eens binnen bij deze riante vrijstaande woning aan de Adelenstrjitte in Sexbierum. Met een royaal woonoppervlak van 214 vierkante meter, rustig gelegen aan de rand van het dorp, biedt dit huis alle mogelijkheden voor uw volgende stap. Deze vrijstaande woning is ideaal voor gezinnen, gedeelde huishoudens door het realiseren van een mantelzorg woning, een kantoor of praktijk aan huis of als u simpelweg geniet van ruimte en vrijheid. Deze woning schikt zich naar uw levensfase.

Omgeving:
Een rustige plek aan de rand van Sexbierum, maar dat betekent niet dat je geïsoleerd bent. In de nabije omgeving zijn scholen in de buurt, ook de lokale supermarkt en de sportvelden zijn binnen handbereik. Harlingen, Franeker en Leeuwarden zijn dichtbij voor al uw stadse behoeften, de afsluitdijk is op slechts 15 minuten rijden te bereiken.

Woning
Van oorsprong stamt deze woning uit 1928. Ondanks zijn karakteristieke voorkomen aan de buitenzijde, is de binnenzijde verduurzaamd door het plaatsen van dubbelglas, vloer-, muur- en dakisolatie. De algehele staat van de woning is goed. De ondervloer van de begane grond is van beton met daarop een houtenvloer. Het leefgedeelte is ruim opgezet met de woonkamer, eetkamer en keuken aaneengesloten en heeft een fijne lichtinval. Het balkenplafond is nog in het zicht. Doordat de woning hoger ligt dan het land heeft u vanuit de keuken en eetkamer een heerlijk zicht over de tuin en achterliggend land. Genieten van de zonsondergang vanuit de eetkamer. Op de begane grond is een kantoorruimte en royale slaapkamer(17m2) met eigen badkamer aanwezig met inloopdouche, wasbak en toilet. Ideaal voor gelijkvloers wonen.

De woning heeft op de verdieping een drietal slaapkamers van circa 23m², 12m² en 8m². Ook is er een badkamer aanwezig met douche, bad, toilet en wasbak. Op de overloop is een inbouwkast aanwezig. Alle ruimtes zijn voorzien van radiatoren en elk heeft een eigen dakkapel. De ondervloer van de verdieping is van hout en bedekt met vloerbedekking.

Souterrain/loods
Onder de woning zit een souterrain met een oppervlakte van maar liefst 60m² en een stahoogte van circa 1,93m. Het souterrain biedt een zee van mogelijkheden, of u nu spullen wilt opslaan of een plek nodig hebt voor uw hobby’s. Een centrale hal scheidt het souterrain van de loods van circa 117m², welke achter de woning is gelegen. Er is krachtstroom aanwezig. Via een garagedeur kunnen auto’s en trailers naar binnen worden gereden.

Kangoeroe wonen/mantelzorg woning
Door de opzet van de woning is deze locatie uitermate geschikt voor onder andere kangoeroe wonen. De loods biedt de uitgelezen kans om deze om te bouwen voor een mantelzorg woning. De loods is ruim opgezet en de ondergrond met een oppervlakte van 117m2 geeft tal van mogelijkheden om dergelijke woonconstructies mogelijk te maken voor dubbele bewoning.

Tuin
De woning is gelegen op een royaal perceel van circa 872m² en heeft een tuin rondom. De woning heeft een eigen oprit voor circa 4 auto’s. De achtertuin is gelegen op het westen en heeft een aantrekkelijke ligging en biedt tal van zitplaatsen met landelijk zicht. Door de diepe tuin is er nagenoeg de hele dag zon.

Bent u al overtuigd? Neem dan gauw contact met ons op voor een bezichtiging. Maak van dit huis uw nieuwe thuis. We hopen u snel te zien op de Adelenstrjitte 3!

Indeling woning
Begane grond: Royale entree, hal, woonkamer met eetkamer en keuken, kelder, doorloop, toilet, kantoor, slaapkamer, badkamer.

Verdieping: Via de vaste trap is de verdieping te bereiken. Overloop met kastruimte, 3 slaapkamers (23m², 12m² en 8m²), badkamer.

Souterrain: Vanuit de tuin is het souterrain te bereiken. Onder de woning zijn 2 opbergruimtes, een hal met aansluitend een ruime loods.

Roerende zaken – Roerende zaken is in overleg

Aanvaarding – De aanvaarding is in overleg

Prijstype – Kosten koper

Extra informatie
Energielabel – Energielabel E
Verwarming – Middels CV Remeha Tzerra ACE (circa 2 jaar oud), Houtkachel in de woonkamer
Isolatie – Vloer-, muur-, dakisolatie
Erfdienstbaarheden – Geen
Bezichtigingen – In overleg met Brandsma Vastgoed        
Meterkast – Stoppenkast, 380v aanwezig
Riool – Aangesloten op riool
Asbest – Niet aanwezig
Televisie/internet – ADSL, glasvezelkabel moet nog worden aangesloten
Bijzonderheden – De tuin en ondergrond is in eeuwige erfpacht van de kerk, circa 23,50 euro per jaar. Afkoop van dit erfpacht is in overleg met de kerk.

Uitnodiging
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoeksplicht
Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening e.d. Raadpleeg uw eigen makelaar!

– Brandsma Vastgoed –

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status Verkocht
Status Per datum

Bouw

Soort object Woonhuis
Type woning Vrijstaande woning
Kwaliteit woning Goed
Onderhoud binnen Goed
Bouwjaar periode 1928
Aanmelding In verkoop genomen

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte 214 m²
Overige inpandige ruimte 190 m²

Indeling

Aantal slaapkamers 4
Aantal verdiepingen 3

Energie

Energie label E

Tuin

Tuin Tuin rondom
Onderhoud buiten Goed

Garage

Parkeer faciliteiten Oprit, voor de woning