Adelenstrjitte 3 - Sexbierum

Vraagprijs: € 569.000 K.K.
1928
214 m²
4
Label E

Omschrijving

Landelijk zicht binnen de dorpsgrenzen, het is mogelijk met deze vrijstaande woning in Sexbierum. Een verassend ruime woning voor wonen en werken/hobby. Met een diepe tuin op steenworpafstand van de Waddenzee.

Deze vrijstaande woning is gelegen binnen de dorpsgrenzen van Sexbierum maar bied een landelijk zicht over de landerijen. En dat op slechts 2 km van de Waddenzee. Door de ruimte in de woning biedt deze tal van mogelijkheden zoals, een onderneming of praktijk aan huis, kangoeroe wonen of juist levensloopbestendig wonen.

Het dorp Sexbierum kent vele voorzieningen van sportgelegenheden tot supermarkt, slagerij en bakkerij. Ook is er een basisschool en huisartsenpraktijk aanwezig. Sexbierum ligt op korte afstand van de steden Franeker en Harlingen. De afsluitdijk is in slechts 15 minuten te bereiken.

Woning
Van oorsprong stamt deze woning uit 1928. Ondanks zijn karakteristieke voorkomen aan de buitenzijde, is de binnenzijde verduurzaamd door het plaatsen van dubbelglas, vloer-, muur- en dakisolatie. De algehele staat van de woning is goed. De ondervloer van de begane grond is van beton met daarop een houtenvloer. Het leefgedeelte is ruim opgezet met de woonkamer, eetkamer en keuken aaneengesloten. Het balkenplafond is nog in het zicht. Doordat de woning hoger ligt dan het land heeft u vanuit de keuken en eetkamer prachtig zicht over het land. Op de begane grond is een royale slaapkamer(17m2) met eigen badkamer aanwezig met inloopdouche, wasbak en toilet.

De woning heeft op de verdieping een drietal slaapkamers van circa 23m2, 12m2 en 8m2. Ook is er een badkamer aanwezig met douche, bad, toilet en wasbak. Op de overloop is een inbouwkast aanwezig. Alle ruimtes zijn voorzien van radiatoren. De ondervloer van de verdieping is van hout en bedekt met vloerbedekking.

Souterrain/loods
Onder de woning zit een souterrain met een oppervlakte van maar liefst 60m2. De stahoogte is circa 1,93m. de ruimte wordt gebruikt voor opslag. Een centrale hal scheidt het souterrain van de loods van circa 117m2, welke achter de woning is gelegen. Er is krachtstroom aanwezig. Via een garagedeur kunnen auto’s en trailers naar binnen worden gereden.

Tuin
De woning is gelegen op een royaal perceel van circa 872m2 en heeft een tuin rondom. De woning heeft een eigen oprit voor circa 4 auto’s. De achtertuin van de woning heeft een aantrekkelijke ligging qua zonnestand en biedt tal van zitplaatsen met landelijk zicht.

Indeling woning

Begane grond:

Royale entree, hal, woonkamer met eetkamer en keuken, kelder, doorloop, toilet, kantoor, slaapkamer, badkamer.

Verdieping:
Via de vaste trap is de verdieping te bereiken. Overloop met kastruimte, 3 slaapkamers (23m2, 12m2 en 8m2), badkamer.

Souterrain:
Vanuit de tuin is het souterrain te bereiken. Onder de woning zijn 2 ruimtes, een hal met aansluitend een ruime loods.

Roerende zaken – Roerende zaken is in overleg

Aanvaarding – De aanvaarding is in overleg

Prijstype – Kosten koper

Extra informatie
Energielabel – Energielabel in aanvraag
Verwarming – Middels CV Remeha Tzerra ACE (circa 2 jaar oud), Houtkachel in de woonkamer
Isolatie – Vloer-, muur-, dakisolatie
Erfdienstbaarheden – Geen
Bezichtigingen – In overleg met Brandsma Vastgoed        
Meterkast – Stoppenkast, 380v aanwezig
Riool – Aangesloten op riool
Asbest – Niet aanwezig
Televisie/internet – ADSL, glasvezelkabel moet nog worden aangesloten
Bijzonderheden – De tuin en ondergrond is in eeuwige erfpacht van de kerk, circa € 23,50 per jaar. Deze erfpacht is af te kopen.

Uitnodiging
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoeksplicht
Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening e.d. Raadpleeg uw eigen makelaar!

– Brandsma Vastgoed –

Kenmerken

Overdracht

Prijs € 569.000 K.K.
Status Te koop
Status Per datum

Bouw

Soort object Woonhuis
Type woning Vrijstaande woning
Kwaliteit woning Goed
Onderhoud binnen Goed
Bouwjaar periode 1928
Aanmelding In verkoop genomen

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte 214 m²
Overige inpandige ruimte 190 m²

Indeling

Aantal slaapkamers 4
Aantal verdiepingen 3

Energie

Energie label E

Tuin

Tuin Tuin rondom
Onderhoud buiten Goed

Garage

Parkeer faciliteiten Oprit, voor de woning

Interesse?

Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Laat uw gegevens achter.