Deskundige ondersteuning bij kavelruil.

Wij begrijpen als geen ander dat kavelruil veel voeten in de aarde kan hebben. Ondanks dat dit een uitdagend proces kan zijn, kan het vele voordelen hebben. Wij helpen u graag om dit proces in goede banen te leiden. Kavelruil hoeft zich niet te beperken tot landbouwgrond. Ook bij land welke is bestemd voor recreatie en natuur is kavelruil mogelijk.

Voordelen van kavelruil.

Wanneer u als agrarisch ondernemer grond koopt is het niet altijd mogelijk land te kopen wat aangesloten ligt aan uw bedrijf. Dit resulteert in extra reistijd over de openbare weg en extra kosten aan uw werktuigen. Als agrarisch ondernemer wilt u natuurlijk zo effici├źnt mogelijk ondernemen. Geen onnodige kosten en tijdverspilling. Een kavelruil zou kunnen bijdragen aan een kostenbesparing.

Ons advies bij kavelruil in de praktijk.

Om de daad bij het woord te voegen kunt u hier een video bekijken van een kavelruil waarbij wij hebben bemiddeld. In 2019 bemiddelden wij bij de kavelruil tussen drie boeren in het gebied Langehoek, Fiskerbuorren:

Ook advies nodig bij uw kavelruil?

Wij gaan graag om tafel met de verschillende partijen om zo de mogelijkheden te onderzoeken. Zo kunnen wij als onafhankelijke partij duidelijk in kaart brengen wat de belangen zijn en hoe wij deze bij elkaar kunnen brengen. Op basis hiervan kunnen wij strategisch advies geven om dit proces tot een succesvol einde te brengen. Geïnteresseerd om de mogelijkheden tot kavelruil door te nemen? Neem contact met ons op.

Brandsma agrarisch vastgoed, voor al uw agrarische vraagstukken

Bekijk onze diensten