Aankoopmakelaar in Friesland.

Heeft u uw droomwoning gevonden en zou u toch wat ondersteuning willen bij het aankoopproces? Weet u niet waar u extra op moet letten of wat voor bod u moet plaatsen? Met Brandsma agrarisch vastgoed als aankoopmakelaar beschikt u direct over actuele kennis en ervaring in de markt.

Wat doen wij voor u als aankoopmakelaar?

Wanneer u Brandsma agrarisch vastgoed inschakelt als aankoopmakelaar bent u verzekerd van een uitmuntende ondersteuning. Wij onderscheiden ons door onze jarenlange kennis in de markt. Als uw aankoopmakelaar zijn wij uw moderne gesprekspartner, waarbij wij advies en hulp bieden om de juiste keuzes te maken. Wij begeleiden u tijdens het gehele aankoopproces en wij zijn de aangewezen partij voor het voeren van onderhandelingen. Wij kennen de kneden van het vak en weten waar wij op moeten letten bij agrarische objecten en zullen u aan de hand meenemen in het proces. De ervaring leert dat onze opdrachtgevers hiermee tijd en geld besparen.

Succes als aankoopmakelaar.

Door de jaren heen hebben wij al vele malen bemiddelt bij de aankoop van woningen en agrarisch onroerend goed. Mede hierdoor hebben wij vele gelukkige opdrachtgevers geleid naar hun nieuwe aankoop. Benieuwd naar welke objecten wij hebben aangekocht? Neem een kijkje op onze aangekocht pagina voor onze successen als aankoopmakelaar.

Twijfelt u over de verkoop van uw boerderij of woonboerderij?

Heeft u een boerderij of woonboerderij die u overweegt te verkopen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die het best passend zijn in uw situatie. Graag tot snel.

Neem contact op met Brandsma Vastgoed.