Kantoorpand – Kerkbuurt 4 - Wergea

Huurprijs: € 1.200 /mnd
1988
124 m²
Label Onbekend

Omschrijving

Centraal gelegen pand van circa 124m2 in hartje Wergea met eigen parkeergelegenheid. Diverse mogelijkheden voor praktijkruimtes voor zorgberoepen en of kantoorruimtes. Mogelijkheid tot huur van individuele ruimte in overleg.

Omschrijving
Naast de kerk van Wergea vindt u dit goed onderhouden kantoorpand met eigen parkeerterrein. Afgelopen jaar is de buitenkant van het pand opgefrist en is er hout tegen de gevel geplaatst. Door een eigen parkeerplaats is het ontvangen van cliënten geen probleem. Het geheel heeft een centrale ligging met goede bereikbaarheid naar de N31 en N32. Ook bent vanaf het pand al binnen 10 minuten in het centrum van Leeuwarden of Grou.

Kantoorpand
Het pand is gebouwd in 1988 en heeft een oppervlakte van circa 124m2. Hierbij zijn 3 praktijk- kantoorruimtes aanwezig van circa 13m2, 13m2 en 15m2. In de 2 ruimtes van circa 13m2 is een wasbak aanwezig. Centraal in het pand is een openruimte van circa 46m2 welke nu is ingedeeld als sportruimte. Deze ruimte is af te sluiten middels een vouwwand. De vloer in het pand is voorzien van plavuizen. Er zijn radiatoren aanwezig in de kantoorruimtes, in de openruimte is plafondverwarming. De ramen zijn van dubbelglas, enkele ramen zijn zelfs gepantserd. Ventilatie in de kozijnen.

Erf
Het erf van het kantoorpand heeft een stalen hekwerk als erfafscheiding. De erfverharding is van stenen en er zijn 7 parkeerplaatsen aanwezig. Achter het pand bevindt zich een tuin met terras.

Indeling pand
Entree, hal/wachtruimte, wc met douche, open ruimte, 3 praktijk/kantoorruimtes, opslag, hal, toilet, pantry, opslag/cv-ruimte.

Bijkomende kosten
Maandelijks worden de onderstaande kosten in rekening gebracht voor de vast lasten. Deze kosten worden verdeeld onder de huurders.

Gas en elektra: € 218,42 per maand*
Water: € 23,00 per maand
Draadloos internet: € 32,00 per maand

* Afhankelijk van daadwerkelijk gebruik.

Huur roerende goederen
In overleg met verhuurder.

Aanvaarding
De aanvaarding is in overleg

Extra informatie
Verwarming: Middels CV

Bezichtigingen: In overleg met Brandsma Vastgoed

Meterkast: Actuele groepenkast

Riool: Aangesloten op riool

Internet: ADSL

Schoonmaak: Huurder is verantwoordelijk voor schoonmaak eigen ruimte(s).

Promotie: Mogelijkheid voor naamaanduiding op de lichtzuil voor het pand, op de gevel en eigenparkeerplaats, in overleg met de verhuurder.

Bijzonderheden: Geen

 

Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoeksplicht
Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening e.d. Raadpleeg uw eigen makelaar!

– Brandsma Vastgoed –

 

Interesse? Of wilt u de mogelijkheden bespreken?
Neem contact op met de verhuurder via: 06-1411 2182

Kenmerken

Overdracht

Prijs € 1.200 /mnd
Status Te huur
Status In overleg

Bouw

Soort object Kantoor
Kwaliteit woning Goed tot uitstekend
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Bouwjaar periode 1988
Aanmelding In verhuur genomen

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte 124 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1

Energie

Energie label Onbekend

Tuin

Tuin Tuin rondom
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

Garage

Parkeergelegenheid Op terein

Interesse?

Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Laat uw gegevens achter.