Oordenwei 21 - Kolderwolde

Prijs op aanvraag
1910
254 m²
622 m³
Label C

Omschrijving

Midden in het buurtschap Kolderwolde staat deze woning met horecagelegenheid. De woning stamt oorspronkelijk uit 1910 en staat op een perceel van circa 2.340m² groot. Vanuit het café aan de voorzijde van het pand hebben bezoekers zicht over de landerijen. Naast het café op de begane grond, is er een royale verdieping met meerdere kamers. Door de locatie, ruimte en de horeca bestemming zijn er diverse mogelijkheden. Altijd al een droom gehad om horecabedrijf te runnen dan is dit de uitgelezen kans.
Kolderwolde ligt aan de rand van het natuurgebied Gaasterland welke zich kenmerkt door zijn bosrijke en glooiende landschap.

Woning
De voorzijde van de woning kenmerkt zich door haar karakteristieke vormgeving. Dit wordt versterkt door haar grote ramen met aan de voorzijde glas-in-lood ramen en sierlijke markiezen. De woning heeft een gepleisterde gevel welke in goede staat verkeert en mooi wit in de verf staat. Het dak is bedekt met pannen, aan weerszijde van het dak is een schoorsteen aanwezig. De rookkanalen zijn weggehaald. De dakgoten zijn van hout en zijn met zink ingelegd. De kozijnen zijn overwegend van hout, de aangebouwde serre is van kunststof. Alle ramen zijn van dubbelglas. De ondervloer op de begane grond is van beton. De vloer is overwegend bedekt met vloertegels, in de woonkamer heeft een houtenvloer. In alle vertrekken zijn radiatoren geplaatst. Dit jaar is nog een nieuwe Hr-ketel geplaatst. Het dak en de wanden van de woning zijn geïsoleerd. De woning heeft het energielabel C.

De woning heeft op de verdieping een overloop, 4 slaapkamers van circa 10m², 12m², 17m² en 21m². De grootste slaapkamer van circa 21m² met landelijk zicht heeft een aangrenzende badkamer met douche, bad, toilet en wasbak. Ook is er een badkamer aanwezig met douche, toilet en wasbak welke te bereiken is vanuit de overloop. Er is een openruimte van circa 36m² aanwezig welke nu is ingericht als atelier. Alle ruimtes zijn voorzien van radiatoren. De ondervloer van de verdieping is van hout en bedekt met laminaat.

Café – De Skûtsjes
Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een bruin café. Het café heeft een oppervlakte van circa 80m² en is voorzien van een bar met dubbel biertap en koelkast. Er is meubilair en een biljarttafel aanwezig. De ondervloer in het café is van beton en heeft een tegelvloer. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbelglas.

Tuin
De woning is gelegen op een rechthoekig perceel van circa 2.340m². Achter de woning is een terras aangelegd met uitzicht op de landerijen en Friese meren. Op het perceel is een oprit gecreëerd met een carport voor 1 auto, er is voldoende ruimte om meerdere auto’s te parkeren op het terrein. Daarnaast zijn er nog een tweetal opstallen en een paardenstalling voor 4 paarden. De paardenstalling is opgetrokken uit hout, het dak is voorzien van dakpannen en met riet bedekt. Er is een stuk grasland van circa 750m² op het perceel afgezet met een houtenhekwerk voor het houden van hobby vee.

Indeling woning
Begane grond: Bijkeuken, keuken, hal, wc’s, woonkamer, café

Verdieping: Via de vaste trap is de verdieping te bereiken. Overloop, 4 slaapkamers, 2 badkamers, open ruimte

Roerende zaken
Roerende zaken is in overleg

Aanvaarding
De aanvaarding is in overleg

Prijstype
Kosten koper

Extra informatie
Energielabel: Energielabel C
Verwarming: Middels CV (2022 Atag Q38CR, eigendom)
Erfdienstbaarheden: Geen
Bezichtigingen: In overleg met Brandsma Vastgoed
Meterkast: Meterkast
Riool: Aangesloten op riool
Asbest: Niet bekend
Televisie/internet: ADSL
Bijzonderheden: Aanvaarding in overleg

Uitnodiging
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoeksplicht
Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening
e.d. Raadpleeg uw eigen makelaar!

– Brandsma Vastgoed –

Kenmerken

Overdracht

Status Te koop
Status In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis
Type woning Vrijstaande woning
Hoofdfunctie Horecadoeleinden
Kwaliteit woning Goed
Onderhoud binnen Redelijk tot goed
Bouwjaar periode 1910
Aanmelding In verkoop genomen

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte 254 m²
Inhoud 622 m³

Indeling

Aantal verdiepingen 4

Energie

Energie label C

Tuin

Tuin Tuin rondom
Onderhoud buiten Goed

Garage

Garage carport
Parkeergelegenheid Op terrein

Interesse?

Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Laat uw gegevens achter.